Είναι επίσημο: Τα X-Files επιστρέφουν!
Movies and TV

Είναι επίσημο: Τα X-Files επιστρέφουν!

Αυτή είναι η τηλεοπτική είδηση της χρονιάς. Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει δηλώσεις, είχαμε διαβάσει σενάρια αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο.

Τώρα είναι!

Τα X-Files επιστρέφουν, αφού το FOX άναψε το πράσινο φως και παρήγγειλε μία μίνι-σεζόν 6 επεισοδίων. Φυσικά και θα επιστρέψουν στους ρόλους του Μόλντερ και της Σκάλι που έγραψαν τηλεοπτική η ιστορία, οι David Duchovny και Gillian Anderson αντίστοιχα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής ημερομηνία προβολής το ποιο πιθανό σενάριο κάνει λόγο για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο δημιουργός Chris Carter που επιστρέφει και αυτός με τη γενικότερη επίβλεψη της σειράς, είχε να δηλώσει τα εξής:

«Το βλέπω σαν διαφημιστικό διάλειμμα που κράτησε 13 χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο παράξενο μέρος σε αυτό το διάστημα και είναι μια κατάλληλη εποχή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες».

Τα X-Files προβλήθηκαν από το 1993 έως το 2002 και στις εννέα σεζόν τους έφτιαξαν τη δικιά τους τεράστια μυθολογία που λατρέυεται μέχρι και σήμερα από τους φανατικούς οπαδούς τους.

Το ενδιαφέρον μας για την επιστροφή και το τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικά τεράστιο.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: