Είναι επίσημο: Οι Placebo στην Ελλάδα στις 8 Αυγούστου
News

Είναι επίσημο: Οι Placebo στην Ελλάδα στις 8 Αυγούστου

Η φημολογία τελικά επιβεβαιώθηκε και οι Placebo επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 8 Αυγούστου, τέσσερα χρόνια μετά την τελευτία τους εμφάνιση στη χώρα μας. 

Το δελτίο τύπου της Didi Music.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας- Open Air Area

“LOUD LIKE LOVE” EUROPEAN TOUR

Είναι αλήθεια λοιπόν! Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 οι Placebo επισκέπτονται την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area)  και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love” οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο show.

Έχοντας στις αποσκευές τους έναν υπερ-επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στο top-20 των ευπώλητων albums 27 χωρών,ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση  οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ υπόσχονται ένα αξέχαστο show.

Πλέον, στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας τους οι Placebo μας καλούν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Open Air Area ώστε να χτίσουμε ένα νέο αύριο σήμερα (μεταφράζοντας το δικό τους “Speak in Tongues”), σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, μια βραδιά δυνατή όσο και η αγάπη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 €, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 € και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €.

Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 11:00

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα

Ticket HouseΠανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366

Reload StoresΠανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Θεσσαλονίκη

Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ