Είναι επίσημο: Η νέα ταινία του Halloween ετοιμάζεται ήδη
Movies and TV

Είναι επίσημο: Η νέα ταινία του Halloween ετοιμάζεται ήδη

Tις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε έντονη φημολογία ότι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ταινία του Halloween. Τίποτα όμως συγκεκριμένο, ούτε για σκηνοθέτη, ούτε για πρωταγωνιστές, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Το επίσημο site των ταινιών, πήρε θέση στο ζήτημα επιβεβαιώνοντας ότι η νέα ταινία ετοιμάζεται χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Όπως ξέρετε δεν σχολιάζουμε φήμες που αφορούν ταινίες Halloween, σε όποιο στάδιο παραγωγής και αν είναι και αναεξάρτητα από το πόσο ακριβείς ή όχι είναι οι πληροφορίες. Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες, έχουμε δεχθεί «τόνους» από mail, tweets και σχόλια στο Facebook σχετικά με την επόμενη ταινία.

Όπως έχουμε ξαναπεί, είμαστε αφοσιωμένοι στου φαν της σειράς και στο να παραδώσουμε μία ταινία που ο κόσμος θα αξίζει και θα αγαπήσει. Μπορούμε λοιπόν να επιβεβαιώσουμε ότι η επόμενη ταινία σχεδιάζεται και προχωράει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ανάπτυξη του σεναρίου που θα φέρει και πάλι τον Michael στη μεγάλη οθόνη. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν τους επόμενους μήνες».

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί τώρα είναι αν θα πάμε σε rebootή σε συνέχιση των ταινιών του Rob Zombie κάτι που μάλλον είναι δύσκολο αφού ο ίδιος που συνήθως είναι λαλίστατος δεν έχει αναφερθεί στο ζήτημα.

Θυμίζουμε ότι ο Rob Zombie έφτιαξε το remake που κυκλοφόρησε το 2007 και ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του franchise ενώ ακολούθησε το δεύτερο μέρος του 2009.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ