Είναι επίσημο: Οι At The Gates ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ At War With Reality
News

Είναι επίσημο: Οι At The Gates ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ At War With Reality

Την είχαμε ψιλιαστεί τη δουλειά από την προηγούμενη εβδομάδα με το teaser video, αλλά τώρα είναι επίσημο. Οι At The Gates θα μπουν στο στούντιο στις αρχές του Καλοκαιριού και το νέο άλμπουμ θα έιναι έτοιμο περίπου τον Οκτώβριο.

Μεγάλη υπόθεση για μια μπάντα που η τελευταία της κυκλοφορία είναι το κλασικό πλέον , Slaughter of the Soul, το 1995!

Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι At War With Reality και η μπάντα το περιγράφει ως μία μίξη του πρώιμου στυλ τους, με αυτό του Slaughter of the Soul.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

«Λοιπόν, εδώ είμαστε, σχεδόν 24 χρόνια μετά την γέννηση των At The gates και περίπου 18 χρόνια μετά το τελευταίο μας άλμπουμ, Slaughter of the Soul. Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε ενώ την τελευταία διετία είχαμε κάνει κάποια reunion shows που μας άλλαξαν τη ζωή.

Γιατί ετοιμάζουμε καινούργιο άλμπουμ και γιατί τώρα θα ρωτήσετε. Αυτό που μάθαμε τα τελευταία χρόνια είναι ότι μας αρέσει πολύ να βρισκόμαστε και να παίζουμε μαζί. Μας αρέσει να παίζουμε μουσική και μας αρέσει η παρέα που κάνουμε ως φίλοι. Ως μουσικοί όμως γραφούμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Είναι μέρος του ποιοι είμαστε.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε κάνει κατά καιρούς κάποιες εμφατικές δηλώσεις σε συνεντεύξεις μας, αλλά τα πράγματα αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν. Όταν ο Anders έστειλε το πρώτο τραγούδι το περασμένο καλοκαίρι δεν ξέραμε τι θα ακολουθήσει. Ξέραμε μόνο ότι ακούγεται καταπληκτικό. Εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε στο μυαλό μας ένα νέο άλμπουμ, αλλά με τον καιρό ήρθαν κι άλλα τραγούδια και καταλάβαμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι σπουδαίο.

Ξέρουμε ότι όλοι είσαστε περίεργοι να μάθετε πως ακούγεται το νέο άλμπουμ και για να κάνουμε τα πράγματα απλά θα πούμε το εξής: Ακούγεται σαν μια τέλεια μίξη του πρώιμου στυλ μας, με αυτό του Slaughter of the Soul, προσπαθώντας πάντα να τιμήσουμε την ιστορία και το παρελθόν μας.

Επιλέξαμε τη Century Media για να κυκλοφορήσει τη δουλειά μας παγκοσμίως, αφού είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια με πολύ κόσμο στην εταιρία. Ελπίζουμε να έχουμε νέα σύντομα για την πρόοδο του άλμπουμ. Το πλάνο είναι να κάνουμε την ηχογράφηση τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσει μέχρι τον Νοέμβριο».

Το δελτίο τύπου κλείνει με τη Century Media να ανακοινώνει ότι ο τίτλος του άλμπουμ είναι At War With Reality

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ