Οι ημερομηνίες των συναυλιών των Amon Amarth - Grand Magus στην χώρα μας αλλάζουν
News

Οι ημερομηνίες των συναυλιών των Amon Amarth – Grand Magus στην χώρα μας αλλάζουν

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 – Θεσσαλονίκη – Fix Factory Of Sound
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 – Αθήνα – Fuzz Live Music Club

Ο λόγος για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Σερβικά σύνορα, στα οποία γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι σε όλα τα μεγάλα οχήματα, για τυχόν μετανάστες που να επεμβαίνουν παράνομα σε αυτά, οδηγώντας σε μεγάλες καθυστερήσεις.

Οι χρόνοι αναμονής είναι δυστυχώς απρόβλεπτοι και αρκετοί καλλιτέχνες αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα πρόσφατα. Μερικοί εκ των οποίων αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις συναυλίες τους. Οι Amon Amarth+Grand Magus θέλοντας να είναι σίγουροι ότι θα φθάσουν εγκαίρως, επέλεξαν να ταξιδέψουν γύρω από την Σερβία, έτσι ώστε να αποφύγουν τα δύο σύνορα. Καθώς όμως αυτό το δρομολόγιο απαιτεί περισσότερο χρόνο, δεν θα έφθαναν εγκαίρως από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Όμως θα φθάσουν εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη (λόγω της μικρότερης απόστασης). Τέλος σχετικά με την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της συναυλίας στην Αθήνα, το Piraeus 117 Academy δεν ήταν διαθέσιμο για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά και για τις νέες ημερομηνίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ