Είμαστε το Rock is Dead και κάναμε μεγάλη μαλακία
News

Είμαστε το Rock is Dead και κάναμε μεγάλη μαλακία

Πως τα φέρνει καμιά φορά έτσι η ζωή. Την Τρίτη που μας πέρασε δημοσιεύσαμε μία είδηση με τίτλο «Όταν ο Πετρέλης έκλεβε ξεδιάντροπα το βίντεο κλιπ των Rammstein».

Προφανώς και το κείμενο ήταν γραμμένο με χιουμοριστική διάθεση, ενώ αναφέραμε το όνομα του σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη, χαρακτηρίζοντας το βίντεο παπαριά.

Το απόγευμα της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook η ανιψιά του Μανώλη Τζιράκη και με πολύ ευγενικό τρόπο μας ενημέρωσε ότι ο θείος της έφυγε φέτος από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών.

Ψάχνουμε να βρούμε μια τρύπα να μας καταπιεί, αφού δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να προκαλέσουμε άσχημα συναισθήματα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Μας σκλάβωσε επίσης ο τρόπος του μηνύματος, αφού ενώ η κοπέλα θα είχε κάθε δικαίωμα να μας αρχίσει στα μπινελίκια  (εδώ μας βρίζουν για απλά πράγματα) όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά μας έδωσε και την οπτική της γωνία για το θέμα λέγοντας μερικά λόγια για τον θείο της.

«Έχετε κάθε δικαίωμα στην άποψή σας. Η δική μου άποψη είναι υποκειμενική, θεωρώ πως ο θείος μου αξίζει σεβασμό γιατί ήταν αυτοδημιούργητος και επίσης ακόμα και αν αντέγραψε το καλαίσθητο Sonne, το video του τραγουδιού του Πετρέλη ήταν με διαφορά καλύτερο από τα συνήθη βίντεο της ελληνικής mainstream μουσικής βιομηχανίας.

Δεν πρόλαβα να το συζητήσω μαζί του, αλλά χαίρομαι που είχε δει τέτοια βίντεο και πιστεύω πως ήταν ταλαντούχος και πως είχε πολλά δημιουργικά χρόνια μπροστά του».

Μέσα σε λίγες γραμμές καταλαβαίνεις τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια της οικογένειας. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τα άσχημα συναισθήματα που δημιουργήσαμε  -έστω και άθελα μας- και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ