Οι Imagine Dragons θα παίξουν στον τελικό του Champions League
News

Οι Imagine Dragons θα παίξουν στον τελικό του Champions League

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Παρακολουθούμε το καλύτερο Champions League των τελευταίων ετών, αν όχι όλων των εποχών με τις τεράστιες προκρίσεις της Λίβερπουλ και της Τότεναμ στον τελικό να αφήνουν εκατομμύρια φιλάθλους στα πρόθυρα του εγκεφαλικού.

Ο τελικός θα γίνει στη Μαδρίτη, το Σάββατο 1 Ιουνίου και όπως ανακοινώθηκε θα εμφανιστεί πριν την έναρξη του αγώνα ένας όνομα αντάξιο της φετινής διοργάνωσης. Όχι, εντάξει πλάκα κάνουμε, οι Imagine Dragons θα εμφανιστούν.

Η μπάντα που κυριαρχεί στα charts της Αμερικής τα τελευταία χρόνια με τραγούδια όπως το Radioactive, το Thunder και το Believer θα εμφανιστεί στο πλαίσιο της μικρής τελετής έναρξης.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Pepsi για την τελετή έναρξης του τελικού για το UEFA Champions League 2019. Η περσινή εμφάνιση της Dua Lipa είχε μεγάλη επιτυχία, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για το υλικό της UEFA με τις περισσότερες προβολές στα κοινωνικά δίκτυα. Γνωρίζουμε ότι οι Imagine Dragons πρόκειται να μεγαλώσουν τον ενθουσιασμό των οπαδών μας για την τελετή έναρξης με μία ροκ εμφάνιση που δε θα ξεχάσουν ποτέ οι ποδοσφαιρόφιλοι», δήλωσε ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ