Ιδέα του George RR Martin μία από τις μεγάλες ανατροπές του Game of Thrones

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Εδώ και αρκετά χρόνια ξέρουμε ότι ο George RR Martin είχε δώσει στους δημιουργούς του Game of Thrones μερικά στοιχεία για τον τρόπο που σκοπεύει να ολοκληρώσει τα βιβλία του, αφού η σειρά ξεπέρασε από τον 6ο κύκλο και μετά το υλικό που υπήρχε δημοσιευμένο.Θα χρειαστεί να περιμένουμε την κυκλοφορία τους για να δούμε αν όντως η εξέλιξη θα είναι ίδια με αυτή που είδαμε στις τρεις τελευταίες σεζόν, υπάρχει όμως κάτι που έγινε στο φινάλε και ήρθε κατευθείαν από τον συγγραφέα. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Isaac Hempstead Wright.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μπραν δήλωσε ότι η ιδέα να γίνει βασιλιάς στο τέλος ήταν του Martin.

«Οι δημιουργοί David Benioff και Dan Weiss μου είπαν ότι για τον χαρακτήρα του Μπραν ο George RR Martin είχε σχεδιάσει δύο πράγματα. Το ένα ήταν η αποκάλυψη για τον Χόντορ και το άλλο ότι θα γίνει βασιλιάς. Είναι ξεχωριστό λοιπόν που ήμουν μέσα σε αυτό που είχε οραματιστεί ο George και ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος να κλείσουν όλα». 

Και φυσικά είναι πολύ πιθανό έτσι να εξελιχθούν όλα και στα βιβλία όταν αυτά θα κυκλοφορήσουν αλλά το θέμα για το περισσότερο κόσμο που απογοητεύτηκε με το φινάλε δεν ήταν το τι έγινε αλλά το πως. Από την αποκάλυψη του Χόντορ μέχρι να φτάσουμε στην ανακήρυξη του σε βασιλιά, είναι ελάχιστα τα πράγματα που κάνει ο Μπραν και είμαστε σίγουροι ότι ο Martin θα αναπτύξει τον χαρακτήρα του περισσότερο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ