Είδαμε το Deadpool και δηλώνουμε: Έχουμε να γελάσουμε έτσι από το Borat!
Movies

Είδαμε το Deadpool και δηλώνουμε: Έχουμε να γελάσουμε έτσι από το Borat!

Ξεκινάμε με ένα κλισέ (από αυτά που δεν μας αρέσουν): Δύσκολο πράγμα η κωμωδία.

Και δεν είμαστε ούτε μελαγχολικά αγόρια, ούτε πάσχουμε από κατάθλιψη.

Μάλλον…

Γράφει ο Νίκος Ράλλης

Τον 21ο αιώνα, όμως, δακρύσαμε από τα γέλια, από την ώρα που ξεκινήσαμε να τρώμε ποπ κορν (ή νάτσος… ή και τα δύο) μέχρι να βγούμε από την αίθουσα και να πάμε σπίτι, με ελάχιστες ταινίες! Τελευταία, δε, εκείνο το έπος του Σάσα Μπάρον Κοέν, ο Borat!

Εντάξει, και το Hangover (TO ΠΡΩΤΟ) ήταν δυνατό, αλλά αυτό το πράγμα, να γελάμε από τους τίτλους αρχής μέχρι την τελευταία ατάκα, ΟΚ, δεν ξανάγινε!

Για το Deadpool λέμε, το ΕΠΟΣ της Marvel, που έχει… τρελάνει το Box Office. Και απόλυτα δίκαια! Τι ταινία δράσης, σουπερηρωική και αηδίες;! Μιλάμε για την κωμωδία της χρονιάς! Και μία από τις καλύτερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η πιο αστεία, αυτοσαρκαστική και ώριμη ταινία της Marvel, που αφήνει στην άκρη ευπρέπειες και άλλες τέτοιες ηθικές μπούρδες, βασίζεται στον πιο αντισυμβατικό της ήρωα (ποιος Spiderman;), που υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος ερμήνευσε τον ίδιο ρόλο και στο «X-Men Origins» -που ήταν μια παπαριά και μισή.

Ατάκες… φωτιά, με διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, σκηνοθετικά άρτιο (στο ντεμπούτο του Τιμ Μίλερ)…

Σκεφτείτε μόνο πως οι φανατικοί του ομώνυμου κόμικ, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, «αναγκάστηκαν» (και ΔΕΝ είναι εύκολο αυτό) να παραδεχθούν πως είναι ίσως καλύτερο από το να το διαβάζεις!

Εν κατακλείδι (συμπαθάτε μας για το βαρύγδουπο της λέξης), ο Deadpool είναι, πλέον, ο αγαπημένος μας ήρωας, δεν παίζει να μη βγει και δεύτερο και… δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι για όλη την οικογένεια! Εκτός αν θέλετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν καυστικό χιούμορ…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ