Iced Earth: Αποχώρησε ο Stu Block και ο μπασίστας
News

Iced Earth: Αποχώρησε ο Stu Block και ο μπασίστας

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τους Iced Earth ανακοίνωσε ο Stu Block, 40 ημέρες μετά τα γεγονότα του Καπιτωλίου, όταν ο Jon Schaffer έκανε «ντου» μαζί με οπαδούς του Τραμπ.

«Υπάρχουν στιγμές και γεγονότα που σε κάνουν να αναλογιστείς τη ζωή, τη δουλειά και το  μέλλον σου. Έτσι, ενημέρωσα τον Jon Schaffer και τους μάνατζερ του ότι πρέπει να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τους Iced Earth άμεσα.

Πριν πάρω αυτή την απόφαση χρειάστηκε αυτό το διάστημα να εκτιμήσω αυτή την κατάσταση και να σεβαστώ άλλους που έκαναν το ίδιο. Σας ευχαριστώ όλους που το σέβεστε. Είναι η καλύτερη απόφαση για την προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη. Ώρα να προχωρήσουμε και να γιατρευτούμε» τονίζει ο Stu και αναφέρει ότι υπάρχουν πράγματα που θα ανακοινώσει σύντομα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Με μία σύντομη δήλωση του, ο μπασίστας της μπάντας στα δύο τελευταία άλμπουμ, Luke Appleton, ανακοίνωσε και αυτός την αποχώρηση του.

O Stu Block έγινε μέλος των Iced Earth δέκα χρόνια πριν, τον Μάρτιο του 2011, μετά την αποχώρηση του Matt Barlow και τραγούδησε στα Dystopia, Plagues of Babylon και Incorruptible.

Ο Jon Schaffer παραμένει κρατούμενος εδώ και σχεδόν ένα μήνα, περιμένοντας τη μεταφορά του στην Ουάσιγκτον για να εμφανιστεί μπροστά στο δικαστήριο, ενώ αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για την παράνομη είσοδο του στο Καπιτώλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ