Η σκηνή που απογείωσε το Daredevil
Movies and TV

Η σκηνή που απογείωσε το Daredevil

Στις 10 Απριλίου έκανε πρεμιέρα στο Netflix ολόκληρος ο πρώτος κύκλος του Daredevil. Αρκετός κόσμος είναι επιφυλακτικός απέναντι στη σειρά, λόγω της κακής εμπειρίας που είχαν με την απαράδεκτη κινηματογραφική  μεταφορά του 2003 με τον Μπεν Αφλεκ στο ομώνυμο ρόλο.

Μην τρομάζετε όμως φίλοι αναγνώστες! Μην τρομάζετε και καταβροχθίστε το, είναι εξαιρετικό. Από τα δύο μόνο επεισόδια που έχουμε δει, μιλάμε ήδη για την καλύτερη τηλεοπτική μεταφορά ιστορίας σούπερ-ήρωα και για την πιο σκοτεινή απεικόνιση ήρωα της Marvel στην οθόνη. Και είναι λογικό βέβαια αφού το υλικό δικαιολογεί αυτή την κατεύθυνση.

Στα μεγάλα συν της σειράς το γεγονός ότι το Netflix δεν έχει τους περιορισμούς που έχει ένα συμβατικό τηλεοπτικό κανάλι, έτσι δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και με πιο ακραίες σκηνές.

Αν δεν σας έχουμε πείσει ακόμα, να σας πούμε ότι εκτός από τον Τσάρλι Κοξ που είναι εξαιρετικός στον ομώνυμο ρόλο, έχουμε σε καλούς ρόλους και την Ροσάριο Ντόσον αλλά και την Ντέμπορα Αν Γουλ (True Blood).

Και επίσης για κλείσιμο σας έχουμε την εκπληκτική σκηνή ενός πλάνου που έκλεισε το δεύτερο επεισόδιο, είναι μία αποθέωση σκηνοθετικού στυλ και έχει ήδη δημιουργήσει αρκετό ντόρο.

Απολαύστε (αν και μπορείτε να την αποφύγετε αν τη θεωρείτε spoiler).

https://youtu.be/W7fYIMEQ1Xw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: