Οι Rotting Christ θα παίξουν με άλλο όνομα στη Νότια Αφρική λόγω αντιδράσεων από κομπλεξικούς παπάρες
Music

Οι Rotting Christ θα παίξουν με άλλο όνομα στη Νότια Αφρική λόγω αντιδράσεων από κομπλεξικούς παπάρες

Δεν είναι η πρώτη φορά που κομπλεξικοί-στενόμυαλοι-φανατικοί-μαλάκες, δημιουργούν πρόβλημα στους Rotting Christ για το όνομα τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το συγκρότημα θα χρειαστεί να παίξει με άλλο όνομα στο Γιοχάνεσμπουργκ τον Ιούλιο λόγω αντιδράσεων.

Ο διοργανωτής της συναυλίας παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στο teamrock radio ότι ζήτησε από τη μπάντα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και οι Rotting Christ το αποδέχθηκαν. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να ακυρώσουν την εμφανιση τους και κάτι τέτοιο θα αποτελούσε νίκη για τους φανατικούς.

«Πιστεύω ότι ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία και η τέχνη είναι τέχνη. Δεν μπορείς να τη λογοκρίνεις. Όταν αρχίζεις να το κάνεις τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Ο κόσμος αγοράζει εισιτήρια για να δει αυτές τις μπάντες. Όσο υπάρχει ενδιαφέρον θα διοργανώνουμε τέτοιες συναυλίες. Δεν κάνουμε τίποτα κακό».

Το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν οι Rotting Christ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξουν.

Προτείνουμε  το «Sausages in your mouths»

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ