Οι πιο εκρηκτικές σκηνές από την πρεμιέρα του Walking Dead
Movies and TV

Οι πιο εκρηκτικές σκηνές από την πρεμιέρα του Walking Dead

Αν δεν έχετε δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του Walking Dead, να σας προειδοποιήσουμε ότι το θέμα περιέχει spoiler. Και πολλά μάλιστα.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο λίγα λεπτά της πρεμιέρας του Walking Dead, για να διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση αιχμαλωσίας στο Terminus θα ξεμπερδέψει πολύ γρήγορα.

Ένας από τους φόβους που υπήρχε πριν την έναρξη της πέμπτης σεζόν, ήταν ότι θα περάσουμε περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται στον τερματικό σταθμό, όπως είχε γίνει στη δεύτερη σεζόν με τη φάρμα και στην τέταρτη με τη φυλακή. Τελικά η υπόθεση δεν πρόλαβε να βαλτώσει. Το αντίθετο μάλιστα, αφού ο Ρικ και η παρέα του έκαναν πράξη τα τελευταία λόγια της τέταρτης σεζόν.

«They’re screwing with the wrong people».

Βέβαια παραλίγο, άντρες της παρέας να μην προλάβουν να κάνουν και πολλά πράγματα αφού η θέση τους στο σφαγείο δεν μπορείς να πεις ότι ήταν θέση ισχύος. Το αντίθετο μάλιστα.

slice-1

Κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση του ο MVP του επεισοδίου. H Κάρολ φυσικά, που αποδεικνύεται ως ο πιο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος ολόκληρης της σειράς.

blast

Βέβαια μια απορία για το πώς το βεγγαλικό βρήκε το στόχο του με την πρώτη την έχουμε αλλά εντάξει, η έκρηξη μας αποζημίωσε.

Φλεγόμενα ζόμπι και τέτοια…

fire-walkers

Και αν δεν είχαμε βεβαιωθεί ότι οι κάτοικοι του Terminus ήταν τελικά οι κανίβαλοι από το κόμικ, τώρα βεβαιωθήκαμε.

yikes

Η κατάρρευση του Terminus μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε τους δυο πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς να κάνουν τα δικά τους. Ντάριλ και Μισόν σε δράση.

mopipe

double

H επανένωση της ομάδας με την Κάρολ ήταν όσο συναισθηματικά φορτισμένη χρειαζόταν. Το ίδιο και η αποκάλυψη σε αυτούς ότι η Τζούντιθ ήταν ακόμα ζωντανή.

awww

asskicker

H πρεμιέρα του Walking Dead βάζει σε πολύ καλά θεμέλια την πέμπτη σεζόν και ελπίζουμε ο ρυθμός της συνεχιστεί έτσι. Όσο για τη σκηνή μετά του τίτλος τέλους… Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που είχαμε δει τον Μόργκαν ήταν το επεισόδιο Clear της τρίτης σεζόν. Και μοιάζει πολύ πιο επικίνδυνος σε σχέση με τότε…

uh-oh

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ