Η νέα σεζόν του Game of Thrones θα είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα (δεν το λέμε εμείς)
Game of thrones

Η νέα σεζόν του Game of Thrones θα είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα (δεν το λέμε εμείς)

Όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα συγκροτήματα που δηλώνουν ότι ο νέος τους δίσκος είναι ο καλύτερος της καριέρας τους έτσι και οι παραγωγοί του Game of Thrones είχαν να πουν κάτι αντίστοιχο για τη νέα σεζόν της σειράς.

Ότι είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα δηλαδή.

Σε συνέντευξη τους  οι David Benioff and Dan Weiss και σε ερώτηση για το αν έχουν κάποιο αγαπημένο επεισόδιο από αυτά που θα δούμε η απάντηση από τον Benioff ήταν η εξής:

«Ολόκληρη η σεζόν είναι η αγαπημένη μας. Το έχουμε συζητήσει αρκετά με τον Dan. Δεν κάνουμε αυτή τη δήλωση μόνο για να δημιουργήσουμε ενθουσιασμό  για τη νέα σεζόν. Συνήθως υπάρχουν ένα-δύο επεισόδια για τα οποία είμαστε νευρικοί και τα οποία δεν κατέληξαν να είναι αυτό ακριβώς που θα θέλαμε. Σε αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει ούτε ένα αδύναμο επεισόδιο.

Συνεργαστήκαμε με σπουδαίους σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίας. Από το στάδιο που είχαμε στα χέρια μας μόνο το σενάριο πιστεύαμε ότι αυτή θα είναι η πιο δυνατή μας σεζόν αλλά αυτό ήταν καθαρά υποκειμενικό. Ο Dan και εγώ είμαστε τόσο δεμένοι με όλη τη διαδικασία που είναι δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί. Αλλά και τώρα αυτή είναι η αίσθηση μας.

Έχοντας δει όλα τα επεισόδια μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη σεζόν μας. Είναι επίσης αυτή για την οποία είμαστε περισσότεροι περήφανοι γιατί ήταν και η πιο δύσκολη στη δημιουργία της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ