Η μεγαλύτερη από τις παπαριές του Πάολο Κοέλιο θα γίνει ταινία
Movies

Η μεγαλύτερη από τις παπαριές του Πάολο Κοέλιο θα γίνει ταινία

Σωστά μαντέψατε από τον τίτλο. Για τον Αλχημιστή του Πάολο Κοέλιο μιλάμε. Αυτή την καμαρωτή παπαριά που… εμπνέει όλα τα ανερχόμενα μοντέλα του κόσμου, αφού συνήθως το αναφέρουν ως το αγαπημένο τους βιβλίο.

Αν σας αρέσει ο Αλχημιστής τότε μάλλον δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ και σε τίποτα.

Όλο το σύμπαν συνωμότησε λοιπόν για να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Μάλλον κάποιοι το ήθελαν πάρα πολύ.

Αντιγράφουμε τις λεπτομέρειες από το Movie Monsters

Το βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε 67 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 65 εκατομμύρια αντίτυπα, είναι το επόμενο project της Weinstein Company και σύμφωνα με το Deadline, η εταιρία ήδη έχει βρει τον ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Weinstein θέλει τον Idris Elba να ενσαρκώσει τον Santiago, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Laurence Fishburne για την σκηνοθετική επίβλεψη του project.

Η ιστορία του «The Alchemist» ακολουθεί το ταξίδι ενός βοσκού από την Ανδαλουσία (Santiago), ο οποίος ψάχνει ένα κρυμμένο θησαυρό στις Πυραμίδες της Αιγύπτου. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε για πότε έχει προγραμματιστεί η έξοδος της ταινίας.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ