Οι Mastodon έπαιξαν στο Game of Thrones
Music

Οι Mastodon έπαιξαν στο Game of Thrones

Πριν από μερικούς μήνες οι Mastodon συμμετείχαν στο δεύτερο mixtape του Game of Thrones με το εξαιρετικό White Walker. H σχέση του συγκροτήματος με τη σειρά “έδεσε” ακόμα περισσότερο με την παρουσία τους σε cameo εμφάνιση στο όγδοο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν που προβλήθηκε την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα οι Brann Dailor, Βill Kelliher και Brent Hinds μεταμφιέστηκαν σε Wildlings και έβγαλαν και τη φωτογραφία τους με τον Τζον Σνόου.

Ο Brann Dailor είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμπειρία:

«Ήταν μία εμπειρία δίχως προηγούμενο. Το Game of Thrones είναι η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, να κάνουμε τους wildlings που σκοτώθηκαν και μετά επέστρεψαν στη ζωή από τους White Walkers. Είδα τους κολλητούς μου Brent και Bill να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια μου και εγώ ο ίδιος μαχαιρώθηκα στο στομάχι, άσε που μου έκοψαν και τον λαιμό αμέτρητες φορές… και δεν με πείραξε καθόλου!

Αυτό μ’ έκανε ν’ εκτιμήσω ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι είμαι μέλος των Mastodon. Ήταν μεγάλη μας τιμή που γίναμε ένα μικρό κομμάτι σε μία από τις ωραιότερες ιστορίες που έχουν κινηματογραφηθεί, ενώ και το catering δεν ήταν καθόλου άσχημο».

1907517_10153418113992948_9082884581070148931_n

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ