Η Marvel αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του Thanos!
News

Η Marvel αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του Thanos!

Έχουμε μπει στη χρονιά του Infinity War των Avengers που έρχεται στους κινηματογράφους τον Μάιο και θα σαρώσει τα πάντα! Πρόσφατα είχαμε τις δηλώσεις του Kevin Fiege, που μας έλεγε ότι ο Thanos θα αποδείξει το πόσο μοχθηρός είναι μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά της ταινίας.

Αυτή την εποχή βέβαια βρίσκεται σε εξέλιξη και το κόμικ της Marvel για τον Thanos και το 14ο τεύχος που κυκλοφορεί, περιέχει μία μεγάλη αποκάλυψη! Το πραγματικό του όνομα…

Όχι δεν το λένε Θανάση, που αν τον έλεγαν έτσι να θυμίσουμε ότι θα γιόρταζε στις 18 Ιανουαρίου. Τότε αφού το Thanos δεν βγαίνει από το Θανάσης από πού βγαίνει; Μήπως από το Thanasis;

Πολλά αστειάκια μαζεμένα κάναμε και λογικά η αστυνομία χιούμορ θα έρχεται να μας κλείσει μια για πάντα μέσα, οπότε πάμε στο ζουμί.

Στο 14ο τεύχος μεταφερόμαστε πολλούς αιώνες στο μέλλον όπου ο Thanos έχει επικρατήσει κατά κράτος και αποτελεί τον μεγάλο κυρίαρχο του σύμπαντος. Χρειάζεται όμως βοήθεια και στρέφεται προς τον νεότερο εαυτό του. Για να τον πάρει όμως με το μέρος του πρέπει να παρακαλέσει ενώ χρησιμοποιεί και μία πληροφορία που έχει μάθει στην πορεία.

Αποκαλύπτει λοιπόν στον νεότερο εαυτό του το όνομα με το οποίο γεννήθηκε.

Και αυτό είναι Dione!

Ακολουθεί η σελίδα της αποκάλυψης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ