Οι λεπτομέρειες για την κινηματογραφική μεταφορά του Μαύρου Πύργου μπορεί να σας εκνευρίσουν
Movies

Οι λεπτομέρειες για την κινηματογραφική μεταφορά του Μαύρου Πύργου μπορεί να σας εκνευρίσουν

Είναι πλέον επίσημο. Από το απόγευμα της Τρίτης και μετά έχουμε μπει στον δρόμο που οδηγεί στον Μαύρο Πύργο. Το μεγαλύτερο σε έκταση έργο του Stephen King και για πολλούς το καλύτερο του.

Η ιστορία απλώνεται σε επτά βιβλία συν ένα ακόμα που κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά και μπήκε κάπου στη μέση της πλοκής, χωρίς να επηρεάζει τα τελικά γεγονότα.

Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που δούλευε ο King από τις αρχές της δεκαετίας του 70 μέχρι και το 2005 όταν και κυκλοφόρησε το έβδομο βιβλίο.

Ο Μαύρος Πύργος έχει εκατομμύρια φανατικούς σε ολόκληρο τον κόσμο και τα πρώτα νέα για το κάστιγνκ δεν ήχησαν και πολύ καλά στα αυτιά των περισσότερων.

Ο Ίντρις Έλμπα που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ρόλαντ μπορεί να είναι ηθοποιάρα αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιγραφή του King. Καμία.

Πως θα ξεπεραστεί αυτό το γεγονός; Είναι πολύ απλό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Stephen King στο EW η ταινία θα ξεκινάει με την πρώτη ατάκα από το πρώτο βιβλίο, το περίφημο «The man in black fled across the desert and the gunslinger followed» αλλά από εκεί και πέρα θα συνεχιστεί περίπου από τα μισά των βιβλίων.

Θα φύγει δηλαδή ένα τεράστιο κομμάτι της μυθολογίας του Πύργου κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολύ κόσμο.

Ο σκηνοθέτης, Nikolaj Arcel, δήλωσε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει σε επτά εβδομάδες με στόχο η ταινία να βγει στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2017.

Να κάτι ακόμα που δεν κάθεται καλά. Μιλάμε για λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα. Σε μια εποχή που τα blockbuster έχουν ολόκληρους μήνες γυρισμάτων και παραγωγής και βλέπουμε τα πρώτα teaser ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία τους, εμείς μιλάμε την 1η Μαρτίου του 2016 για μία ταινία τέτοιου βεληνεκούς που θα ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη Απρίλη και θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο που μας έρχεται;

Κάτι ακόμα που δεν έχει γίνει γνωστό. Μιλάμε για μία ταινία ή για παραπάνω; Και πως μπορείς να χωρέσεις σε μία ταινία όλα τα γεγονότα ακόμα και αν μιλάμε για τη μισή ιστορία.

Ελπίζουμε να διαψευσθούμε και να καταπιούμε τη γλώσσα μας όταν θα έρθει η ώρα να τη δούμε, αλλά έχουμε τεράστια αδυναμία στον Μαύρο Πύργο και θέλουμε να είναι η καλύτερη ταινία του κόσμου. Ή τουλάχιστον να μας κάνει να αισθανθούμε έτσι.

Προς το παρόν και μέχρι τότε διασκεδάζουμε τα χαριτωμένα tweet που αντάλλαξαν οι δυο πρωταγωνιστές, Έλμπα και Μακόναχι και σας αφήνουμε την ατάκα του Ρόλαντ: «Ειθε οι μέρες σας να είναι πολλές και οι νύχτες σας ευχάριστες».

elba

mcconaughey

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ