Οι Grand Magus μαζί με τους Amon Amarth τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα
News

Οι Grand Magus μαζί με τους Amon Amarth τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι δύο συναυλίες των Amon Amarth στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, αφού όπως ανακοινώθηκε μαζί τους θα είναι ως special guests οι Grand Magus!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Jomsviking European Tour 2016

AMON AMARTH (Sweden)

+GRAND MAGUS (Sweden)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 – Piraeus 117 Academy

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 – Fix Factory Of Sound

Οι Σουηδοί heavy metallers GRAND MAGUS, θα είναι τελικά οι special guests στις συναυλίες των AMON AMARTH. Το γκρουπ που καθοδηγείται από τον Janne “JB” Christoffersson, πρώην τραγουδιστή των SPIRITUAL BEGGARS, έχει εμφανιστεί και κατά το παρελθόν στη χώρα μας, έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις με την ενέργειά του και τις ισχυρές δόσεις κλασικού metal.

Αρχικά, ξεκίνησαν από τη Rise Above, την εταιρία του ηγέτη των CATHEDRAL, Lee Dorian, παίζοντας πιο πολύ stoner / doom metal, στην πορεία όμως εμβάθυναν πολύ στον κλασικό heavy metal ήχο με επική θεματολογία, όπως τον καθόρισαν οι RAINBOW, JUDAS PRIEST, MANOWAR, BLACK SABBATH, παίρνοντας μεταγραφή στην, κραταιά τότε, Roadrunner Records, από την οποία κυκλοφόρησαν το κομβικό “Hammer Of The North”, το 2010. Η καριέρα τους σ’ αυτή την εταιρία δεν κράτησε πολύ, αφού αμέσως μετά πήγαν στην Nuclear Blast Records, περιοδεύοντας με κορυφαία ονόματα και βγάζοντας ίσως τα καλύτερα άλμπουμ της καριέρας τους (“The Hunt” και “Triumph And Power”), ενώ τον Μάιο αυτής της χρονιάς, κυκλοφόρησαν το καταπληκτικό “Sword Songs”, που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές!

Στα πλαίσια της περιοδείας για το νέο τους άλμπουμ, οι AMON AMARTH θα επισκεφτούν τη χώρα μας για πέμπτη φορά (έχοντας προσφέρει και τις τέσσερις προηγούμενες υψηλές συγκινήσεις και πολύ headbanging), την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Piraeus 117 Academy και την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory Of Sound. Αυτή τη φορά οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες, αφού έρχονται μαζί με special guests, τους συμπατριώτες τους GRAND MAGUS (και αυτοί με νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους), αλλά και θα φέρουν μαζί τους ολόκληρο το νέο stage setup που χρησιμοποιούν πλέον στις συναυλίες τους, δηλαδή το drum riser – κράνος Viking, ηθοποιούς που θα αναπαραστήσουν μάχη επί σκηνής, κλπ! Το θέαμα αναμένεται να είναι μοναδικό. Το συναυλιακό πακέτο που θα ανοίξει τον χειμώνα, προμηνύεται σαρωτικό, αφού οι GRAND MAGUS έχουν φανατικό κοινό στη χώρα μας και η συνύπαρξή τους με τους AMON AMARTH, είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει κύματα στιβαρού heavy metal, που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Εσείς θα το χάσετε;

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) – 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) – 30 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

ΑΘΗΝΑ

Ticket House – Metal Era – No Remorse Records – Reload Stores – Cinema Libre

ON-LINE: www.ticketpro.grwww.123tickets.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

The Nephilim Metal Music Store – Musicland – Alone Metal Store – Dizzy Dolls – Café Bar Διώροφον

ON-LINE: www.123tickets.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ