Οι Behemoth μπορεί να βγάλουν άλμπουμ πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε
Music

Οι Behemoth μπορεί να βγάλουν άλμπουμ πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Το Satanist ήταν ένας από τους καλύτερους δίσκους του 2014 και μία τεράστια επιτυχία για τους Behemoth που συνεχίζουν ακόμα να περιοδεύουν γι αυτό.

Τους περασμένους μήνες όμως ο Nergal με δηλώσεις του είχε τονίσει ότι η μπάντα δύσκολα θα ασχοληθεί με νέο άλμπουμ τα επόμενα χρόνια, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί να μην βγάλουν καν άλλο άλμπουμ.

Με νέες του δηλώσεις όμως τονίζει ότι η έμπνευση του έχει ανανεωθεί τον τελευταίο καιρό μετά την ενασχόληση του με ένα θεατρικό και θα ήθελε η νέα δουλειά της μπάντας να κυκλοφορήσει το 2017. Όχι και άσχημα ε;

«Ήμασταν στο στούντιο δουλεύοντας σε ιδέες για ένα θεατρικό πρότζεκτ και νομίζω ότι αυτό έδωσε μία ώθηση στη δημιουργικότητα μου. Νομίζω ότι θα αρχίσω να γράφω νωρίτερα από ότι περίμενα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά θέλω να ξεκινήσω μέσα στο 2016. Θα ήταν έξυπνη ιδέα να έχουμε νέο άλμπουμ το 2017».

Ο Nergal συνέχισε λέγοντας όμως ότι προς το παρόν το μυαλό του είναι ακόμα στο Satanist.

«Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν θα μπορούσε να έχει  πάει καλύτερα. Είμαι ο πιο χαρούμενος καλλιτέχνης γιατί έχω ένα τόσο δυνατό άλμπουμ στα χέρια μου. Είμαι γεμάτος περηφάνια και δεν θέλω ακόμα να βάλω στη σκέψη μου νέα πρότζεκτ γιατί θέλω να το ζήσω τώρα που συμβαίνει. Παίρνω το χρόνο μου και λέω στον κόσμο να κάνει υπομονή»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: