Η Άρια προανήγγειλε μεγάλη ανατροπή στο θέμα του Τζον Σνόου
Game of thrones

Η Άρια προανήγγειλε μεγάλη ανατροπή στο θέμα του Τζον Σνόου

Τον τελευταίο καιρό η κουβέντα πλέον δεν περιστρέφεται γύρω από το αν θα γυρίσει στο Game of Thrones, αλλά το πώς θα γυρίσει!

Το επίσημο πόστερ της σειράς μας δείχνει μόνο τον Σνόου, αλλά για να τα λέμε όλα δεν υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που η εξέλιξη στην ιστορία ήταν ευχάριστη για τους θεατές.

Μιλώντας πριν από τελετή βραβείων στο Λονδίνο, η Μέισι Γουίλιαμς (Άρια) μας είπε ότι αισθάνεται άσχημα που αυτή ξέρει τι θα γίνει και εμείς όχι και τόνισε «Είναι μια μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ζωντανός».

Κανένας φυσικά δεν μπορεί να πει ότι θα είναι ζωντανός, αφού τα σενάρια είναι αμέτρητα, που τον θέλουν να μετατρέπεται από αρχηγό της οικογένειας Σταρκ που θα έχει σπάσει τους όρκους με τη νυχτερινή φρουρά, μέχρι αρχηγό των White Walkers. Περίπου 100 ημέρες μένουν μέχρι να μάθουμε την αλήθεια και στο μεταξύ περιμένουμε πως και πως και το πρώτο κανονικό trailer.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ