Οι Anathema μας έφεραν το φθινόπωρο
News

Οι Anathema μας έφεραν το φθινόπωρο

Το βράδυ του Σαββάτου οι Anathema εμφανίστηκαν στο Stage Volume 1 στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ Distant Satellites.

Και αν κάποιοι είχαν αμφιβολίες για το αν θα μπορούσαν να προσελκύσουν κόσμο λόγω της εποχής (το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι πάντα αφορμή για απόδραση) με το που έφτανες στο χώρο καταλάβαινες ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει σε καμία περίπτωση.

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το live, το Stage Volume 1 είχε γεμίσει και με λίγα μόνο λεπτά καθυστέρηση οι Anathema ανέβηκαν στην σκηνή. Και για τις επόμενες δύο ώρες και κάτι μας ταξίδεψαν, μας έκαναν να τραγουδήσουμε, μας φθινοπώριασαν ρε παιδάκι μου.

Το συγκρότημα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις τις καριέρας του και αυτό εκτός από δισκογραφικά φαίνεται και επί σκηνής.

Στην playlist που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της συναυλίας (από το Hellenic Live Chaos) και στο τέλος του άρθρου το setlist.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLykLBLj7EOEWWKE8Q4Ht6PN23_ryi10dq” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

[iframe]<center><div style=”text-align: center;” class=”setlistImage”><a href=”http://www.setlist.fm/setlist/anathema/2014/stage-volume-1-athens-greece-3bce640c.html” title=”Anathema Setlist Stage Volume 1, Athens, Greece 2014, Distant Satellites Tour” target=”_blank”><img src=”http://www.setlist.fm/widgets/setlist-image-v1?id=3bce640c&font=1&border=410000″ alt=”Anathema Setlist Stage Volume 1, Athens, Greece 2014, Distant Satellites Tour” style=”border: 0;” /></a></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: