Η Alexandra Daddario μιλάει για τη γυμνή σκηνή στο True Detective
Movies and TV

Η Alexandra Daddario μιλάει για τη γυμνή σκηνή στο True Detective

To 2014 της ανήκει. Η Alexandra Daddario άφησε εκατομμύρια αντρικά σαγόνια στο πάτωμα, με τη γυμνή σκηνή στο δεύτερο επεισόδιο του True Detective και μέσα σε μία νύχτα μετατράπηκε σε sex symbol.

Μπράβο στο κορίτσι να πούμε εμείς και πάντα τέτοια.

zTq49f6

Η 28χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Interview (από εκεί είναι και οι φωτογραφίες) και αναφέρθηκε φυσικά και στην περίφημη σκηνή την οποία μοιράστηκε με τον Γούντι Χάρελσον.

«Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα γυμνή οπότε ήμουν αρκετά αμήχανη. Ο μισογυνισμός που μπορεί να αποπνέει η σκηνή είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής αποτύπωσης των χαρακτήρων. Ο κόσμος γνωρίζει τον Γούντι Χάρελσον ως οικογενειάρχη και ξαφνικά τον βλέπει μαζί με ένα γυμνό κορίτσι. Αυτό αλλάζει εντελώς τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι τηλεθεατές»

Η Alexanda Daddario χαρακτηρίζει πολύ κολακευτικά τα σχόλια αλλά όπως λέει προσπαθεί να το σκέφτεται πολύ.
Η προβοκατόρικη ερώτηση που ακολουθεί παίρνει την απάντηση που της αξίζει:

Μαντεύω ότι το να εμφανίζεται ο Γούντι Χάρελσον με ένα μπουκάλι μπέρμπον και χειροπέδες δεν είναι το ιδανικό σου ραντεβού. Ποιο είναι;

«Είμαι σίγουρη ότι και το μπέρμπον με τις χειροπέδες θα είναι διασκεδαστικά. Λατρεύω τα ταξίδια και το να μου προτείνεις διακοπές θα ήταν ένα φανταστικό ραντεβού. Αλλά είναι περισσότερου του κλασσικού δείπνου ή ταινίας. Δεν έχει σημασία το που είσαι, αλλά με ποιον είσαι».

Πάμε λοιπόν στην Alexandra Daddario κρατώντας ένα μπουκάλι μπέρμπον και χειροπέδες, τις προτείνουμε διακοπές όπου θα μπορούμε να βγούμε για δείπνο και μετά να δούμε ταινία.

Τη ρίξαμε.

img-alexandra-daddario_183004974905

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ