House of the Dragon: Τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές και οι ιστορίες των χαρακτήρων τους
News

House of the Dragon: Τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές και οι ιστορίες των χαρακτήρων τους

H παραγωγή για το πρώτο spin-off του Game of Thrones συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για τέσσερις ακόμα πρωταγωνιστές, με το σύνολο των ηθοποιών να φτάνει μέχρι στιγμής τους 8.

Μετά λοιπόν τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy και Matt Smith, το HBO ανακοίνωσε ότι στο House of The Dragon θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best και Sonoya Mizuno.

Το καστ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού απομένουν σημαντικοί ρόλοι, ενώ αυτές που ακολουθούν είναι επίσημες περιγραφές για τους τέσσερις νέους χαρακτήρες.

Ο Steve Toussaint υποδύεται τον Λόρδο Corlys Velaryon (The Sea Snake). Ο άρχοντας του Οίκου των Velaryon που προέρχεται από τη Valyria και έχει ιστορία αντίστοιχη με των Targaryen. Το «φίδι της θάλασσας» είναι ο πιο ξακουστός ναυτικός όλων των εποχών και έφτιαξε τον Οίκο του με πλούτη μεγαλύτερα και από αυτά των Lannister, ενώ έχει τη μεγαλύτερη ναυτική δύναμη.

Η Eve Best υποδύεται την πριγκίπισσα Rhaenys Velaryon. Αναβάτης δράκου και σύζυγος του Λόρδου Corlys Velaryon η «γυναίκα που δεν στέφθηκε ποτέ βασίλισσα», παρακάμφθηκε στη διαδοχή του θρόνου  από το μεγάλο συμβούλιο που επέλεγε για τον θρόνο τον ξάδελφό της, Viserys, απλά επειδή ήταν άνδρας.

Ο Rhys Ifans υποδύεται τον Otto Hightower, το χέρι του Βασιλιά που τον υπηρετεί πιστά και θεωρεί μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη τον αδελφό του Βασιλιά, Daemon.

Η Sonoya Mizuno υποδύεται τη Mysaria. Έφτασε στο Γουέστερος φτωχή, την πούλησαν περισσότερες φορές από όσες μπορεί να θυμηθεί και ενώ θα μπορούσε να τα έχει παρατήσει, κατέληξε να είναι η πιο έμπιστη σύμμαχος του πρίγκιπα Daemon Targaryen, που είναι διάδοχος του θρόνου.

Ο βετεράνος σκηνοθέτης του Game of Thrones, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome), θα είναι είναι showrunner μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα ενώ θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.  Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.

Αυτή είναι η περίληψη του βιβλίου Fire and Blood του George RR Martin στο οποίο βασίζεται η σειρά:

Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ