House of Dragon: Ξεκίνησε το κάστινγκ για το πρίκουελ του Game of Thrones
News

House of Dragon: Ξεκίνησε το κάστινγκ για το πρίκουελ του Game of Thrones

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από το φινάλε του Game of Thrones και μετά την περιπέτεια του Long Night που πήρε το πράσινο φως αλλά τελικά δεν προχώρησε, το HBO εστιάζει στο House of Dragon. Είναι το πρίκουελ που θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του George Martin και μπαίνει σιγά-σιγά στη διαδικασία της παραγωγής.

Όπως αποκάλυψε το EW το κάστινγκ για τη νέα σειρά έχει ήδη ξεκινήσει χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τους ρόλους που αναζητούνται ηθοποιοί.

Το Fire and Blood του Martin καταγράφει περίπου 300 χρόνια από τη δυναστεία των Ταργκάρυεν, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν έχουν αποκαλύψει το πότε ακριβώς θα εξελλίσεται και η σειρά και ποια περίοδο θα καταγράψει. Ο βετεράνος σκηνοθέτης του Game of Thrones, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome), θα είναι είναι showrunner μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα ενώ θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.  Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.

Αυτή είναι η περίληψη του βιβλίου Fire and Blood:

Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ