Hetfield: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το εμβόλιο»
News

Hetfield: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το εμβόλιο»

Καλεσμένος στο podcast, “The Fierce Life”, ήταν ο James Hetfield και εκεί αποκάλυψε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρος για το αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρω αν θα περιοδεύσουμε φέτος. Δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από το αν είναι όλοι ασφαλείς και δεν μιλάω μόνο για το κοινό, αλλά και για εμάς και την ομάδα μας. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για το μέλλον και για τα εμβόλια. Είμαι λίγο σκεπτικός για το αν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά φαίνεται ότι πλέον είναι διαθέσιμο κανονικά, ο κόσμος το κάνει και το έχουν κάνει και πολλοί φίλοι μου. Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να χρειάζεται να έχεις κάνει το εμβόλιο για να ταξιδέψεις. Αν όμως χρειαστεί, θα πάρω την απόφαση εκείνη την ώρα. Κάναμε εμβόλιο όταν πήγαμε στην Αφρική, δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αλλά σαν παιδί δεν έκανα εμβόλιο γιατί δεν το επέτρεπε η θρησκεία μας. Έτσι η μοναδική φορά που το έκαναν ήταν όταν πήγαμε στην Αφρική» δήλωσε ο frontman των Metallica.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν με τη μπάντα χρησιμοποίησαν τον χρόνο της καραντίνας για να δουλέψουν σε νέο άλμπουμ.

«Για εμάς το θέμα είναι ή περιοδείες ή γράψιμο. Έτσι αυτή τη φορά ο covid αποφάσισε για εμάς. Δεν υπήρχαν περιοδείες έτσι γράψαμε μουσική. Ελπίζω ότι θα έχουμε έναν νέο άλμπουμ. Γράψαμε αρκετά. Θα δούμε πρώτα πόσα από αυτά μας αρέσουν και μετά θα τα κυκλοφορήσουμε». 

Θυμίζουμε ότι φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Metallica και να θυμίσουμε επίσης ότι καλό είναι να ακούμε τι μας λένε οι γιατροί και οι ειδικοί για αυτά τα θέματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: