Helloween: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ
News

Helloween: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την κυκλοφορία του πρώτου δείγματος από το νέο άλμπουμ των Helloween με το 12λεπτο Skyfall να κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου. Το τραγούδι περιλαμβάνει φωνητικά και από τους τρεις ανθρώπους που έχουν τραγουδήσει σε άλμπουμ της μπάντας (Kiske, Hansen, Deris) και το βίντεο κλιπ έχει ήδη γυριστεί σε στυλ 3-D animation.

Όπως ανακοινώθηκε το άλμπουμ έχει απλά τον όνομα της μπάντας και θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, ενώ εκτός από Skyfall που ρίχνει την αυλαία περιλαμβάνονται άλλα 11 τραγούδια.

«Είναι μία αδιανόητη ένωση επτά μουσικών που δουλεύουν σαν φίλοι ακόμα και ως οικογένεια δημιουργώντας κάτι που κανένας δεν πίστευε ότι είναι εφικτό. Είναι σαν να ξυπνάς το πρωί αλλά να βρίσκεσαι ακόμα σε ένα εκπληκτικό όνειρο» δήλωσε για το άλμπουμ ο Michael Weikath. 

Από την πλευρά του ο Kai Hansen είχε να πει τα εξής: «Το να είμαι στο στούντιο με τους παλιούς συνεργάτες μου μετά από 30 χρόνια ήταν μια συναισθηματική εμπειρία για μένα. Αλλά την ίδια στιγμή ήταν και κάτι εντελώς διαφορετικό. Η συνεργασία διαφορετικών συνθετών, ο καθένας με τον δικό του δυνατό χαρακτήρα έκανε αυτό το άλμπουμ ξεχωριστό. Είναι μία μοναδική μίξη που τραβάει στοιχεία από όλα τα κεφάλαια αυτή της μπάντας.

Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklinsting του άλμπουμ:

01. Out For The Glory
02. Fear Of The Fallen
03. Best Time
04. Mass Pollution
05. Angels
06. Rise Without Chains
07. Indestructible
08. Robot King
09. Cyanide
10. Down In The Dumps
11. Orbit
12. Skyfall

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: