HBO Max: Σε 15 ευρωπαϊκές χώρες στις 8 Μαρτίου - Πιο μετά στην Ελλάδα
News

HBO Max: Σε 15 ευρωπαϊκές χώρες στις 8 Μαρτίου – Πιο μετά στην Ελλάδα

Τη λίστα με ακόμα 15 χώρες που θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη το HBO Max, ανακοίνωσε η WarnerMedia, χωρίς όμως να υπάρχει ανάμεσα στους η Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου σε Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία. Αυτή δεν είναι η τελευταία λίστα ευρωπαϊκών χωρών για φέτος, αφού όπως τονίζεται, μέσα στο 2022 η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σε ακόμα έξι χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Υπολογίζουμε ότι αυτό θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

«Το ΗΒΟ Max έρχεται στην Ευρώπη φέρνοντας μαζί του τις καλύτερες ταινίες και σειρές από τα 100 χρόνιας της Warner Bros μαζί με το περιεχόμενο των HBO, Max Originals, DC και Cartoon Network. Από το Singin’ in the Rain στο Matrix, από το Game of Thrones στο Mare of Easttown, από το The Flight Attendant στο Gossip Girl, από το Superman στο Joker και από τον Bugs Bunny στον Scooby Doo έχουμε πραγματικά κάτι για όλη την οικογένεια σε μία ανώτερη εμπειρία θέασης» ανέφερε στην πρόσφατη ανακοίνωση της η εταιρεία. 

Ανάμεσα στις ταινίες της Warner Bros. που περιλαμβάνονται στο HBO Max είναι τα Ηarry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining και A Clockwork Orange ενώ από την DC έχουμε τα Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και Justice League. 

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στη χώρα μας θα γίνονται διαθέσιμες στο HBO Max οι ταινίες της Warner Bros, 45 ημέρες μετά την πρεμιέρα τους στους κινηματογράφους. Οι τιμές της συνδρομής αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και λογικά όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες θα υπάρχουν προσφορές για τις πρώτες εγγραφές.

Disney Plus: Έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: