Το HBO μας έδειξε «ταυτότητα» της Άρυα πριν την πολυσυζητημένη σκηνή του Game of Thrones
News

Το HBO μας έδειξε «ταυτότητα» της Άρυα πριν την πολυσυζητημένη σκηνή του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Προσοχή ακολουθούν spoilers για το δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones

To δεύτερο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones μας έδωσε μπόλικη τροφή για συζήτηση με το όχι και τόσο καλό σχέδιο για την προφύλαξη των γυναικόπαιδων, το τραγούδι του Πόντρικ που μπορεί να μας στέλνει μήνυμα για το φινάλε της σειράς, και φυσικά για την επερχόμενη μεγάλη μάχη με τους White Walkers.

Με τι ασχολείται όμως περισσότερο το ίντερνετ μετά την προβολή του επεισοδίου; Μα φυσικά με τη σκηνή σεξ της Άρυα με τον Tζέντρι.

Και είναι λογικό να μας φαίνεται λίγο παράξενο το θέαμα, αφού την πρώτη φορά που γνωρίσαμε την Άρυα ήταν δέκα χρονών και την είδαμε να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μέισι Γουίλιαμς που την υποδύεται είναι πλέον 21 ετών, ένα χρόνο μικρότερη από την Σόφι Τέρνερ.

Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου το HBO, για να προλάβει τις αντιδράσεις αυτών που προσβάλλονται εύκολα και θα άρχιζαν να φωνάζουν για «σεξ ανηλίκων», φρόντισε χωρίς να κάνει spoiler να μας ενημερώσει για την ηλικία της Άρυα στη σειρά με ένα tweet που κατέγραφε τι έχει κάνει η μικρή Σταρκ μέχρι τα 18 της χρόνια.

Ας προσθέσουμε και το σεξ στη λίστα λοιπόν. Ακολουθεί η σκηνή όπως προβλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο.

https://youtu.be/jXh2LiFxBYM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ