To Hannibal θα επιστρέψει!
News

To Hannibal θα επιστρέψει!

Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Hannibal ένα μαχαίρι είναι καρφωμένο στην καρδιά μας. Η σειρά δεν συνεχίστηκε από το NBC αφήνοντας μας στα κρύα του λουτρού.

Μεταξύ μας τώρα και πολύ κράτησε η προβολή της σε ελεύθερο κανάλι αφού το Hannibal ήταν μια σειρά γεμάτη αίμα και βία που δύσκολα συναντάς ακόμα και στα μεγάλα καλωδιακά κανάλια.

Όμως φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα για τη συνέχεια της και έρχεται από τον ίδιο τον δημιουργό της. Ο Bryan Fuller μίλησε για το Hannibal και είπε ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουν. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι με τα δικαιώματα και αυτό θα ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι του 2017.

Οι ηθοποιοί θέλουν, εγώ θέλω, έτσι είναι θέμα να μπορέσουμε να συγχρονίσουμε τα προγράμματα όλων, αλλά θέλω να συνεχίσω την ιστορία με τους Hugh Dancy and Mads Mikkelsen. Είναι καταπληκτικοί συνεργάτες και είχα μαζί τους εξαιρετική σχέση. Έτσι θα ήθελα να συνεχίσω την ιστορία.

Ποιος είναι όμως ο κυριότερος λόγος που δεν μπορεί να γίνει καμία κίνηση ακόμα; Τα online δικαιώματα ανήκουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στο Amazon εμποδίζοντας τη σειρά να πραγματοποιήσει τη φημολογούμενη μεταφορά της στο Netflix.

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μπορούμε να εξερευνήσουμε τις επιλογές μας. Ο Αύγουστος του 2017 είναι ο μήνας που μπορούμε να αρχίσουμε να συζητάμε για αυτό. Τότε είναι που μπορούμε να δούμε τι γίνεται με τα δικαιώματα, ποιος ενδιαφέρεται να το προβάλλει και πως θα το κάνουμε. Έχω την ιστορία, οι ηθοποιοί είναι ενθουσιασμένοι, έτσι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αν κάποιος θέλει να το κάνουμε.

Είναι σαφές από τα λόγια του Bryan Fuller ότι το μόνο που μένει είναι να περάσει αυτός ο χρόνος για να ξεμπερδεύουν με το θέμα των δικαιωμάτων. Και τότε το Hannibal θα επιστρέψει στις οθόνες μας για να συνεχίσει από εκεί που μας άφησε και λογικά να μας μεταφέρει στην εποχή της Σιωπής των Αμνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: