Οι Halocraft στο Temple στις 9 Δεκεμβρίου
News

Οι Halocraft στο Temple στις 9 Δεκεμβρίου

H post/cinematic rock μπάντα των Halocraft στις 9 Δεκεμβρίου θα καταλάβει το stage του Temple για να μας παρουσιάσει το εντυπωσιακό, ψυχεδελικό και πολυσχιδές δεύτερο θεματικό της album με τίτλο με τίτλο, A Mother to Scare Away the Darkness, που κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Οι παραμυθάδες Halocraft συνεχίζουν να εξερευνούν το μουσικό κόσμο της υπέροχης φαντασίας τους και αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, αποτελεί το “A Mother To Scare Away The Darkness”.

Ο δίσκος περικλείει όλα όσα έχουν καλλιτεχνικό ειδικό βάρος και μορφοποίησαν τη συλλογική εμπειρία του, αυτούς τους τελευταίους μήνες, αποτυπωμένη σε 9 κομμάτια κινηματογραφικά περιπετειώδους και ατμοσφαιρικής post rock διαύγειας. [Περισσότερες Πληροφορίες στο link που ακολουθεί].

Η εμφάνιση στην Αθήνα των Halocraft αποτελεί μέρος της mini Ελληνικής περιοδείας τους σε Θεσσαλονίκη [Rover | 8/12], Λάρισα [Skyland | 10/12], Βόλος [Café Society – 11/12].

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/1028560117923204

Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:  E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Linkhttps://www.viva.gr/tickets/festival/music/halocraft-live-in-athens/
& Tηλεφωνικά στο 11876

Doors Open: 20:00 | Show Starts: 20:30
Presale: 10€ | On Spot: 12€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: