Halford για ομοφυλόφιλους μεταλάδες: «Αποκαλυφθείτε και χαρείτε το»
News

Halford για ομοφυλόφιλους μεταλάδες: «Αποκαλυφθείτε και χαρείτε το»

Πίσω στο 1998 την εποχή που προωθούσε το πρότζεκτ 2wo, ο Rob Halford είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του στο MTV ότι είναι ομοφυλόφιλος και τώρα 22 χρόνια μετά μιλάει στο Rolling Stone για εκείνη την απόφαση και το πως τον είχε κάνει να νιώσει. 

«Έμαθα ότι πρέπει να βγεις από το ‘κλουβί’ και να μην ζεις τη ζωή σου για τους άλλους. Αυτή η απόφαση με βοήθησε να βρω την εσωτερική γαλήνη που έψαχνα. Αν ακόμα κρύβεσαι δεν μπορείς να επικεντρωθείς στη ζωή σου. Ξεπέρασε το, διέλυσε το και ζήσε τη ζωή όπως τη θέλεις» δηλώνει ο Metal God που αναγνωρίζει ότι ο χώρος που κινείται (το heavy metal) αποτελεί μέχρι και σήμερα πεδίο δράση για τους λεγόμενους Alpha-Male.

«Δεν χρειάζεται να νιώθεις τόσο μόνος όσο ένιωθα εγώ. Υπάρχουν πλέον πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό το μονοπάτι. Είναι στο χέρι σου. Έχω φίλους που ακόμα δεν τολμούν να αποκαλυφθούν. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν» συνέχισε ο Halford και κατέληξε με μια συμβουλή για τους ομοφυλόφιλους στη metal κοινότητα.

«Ελάτε μαζί μας και διασκεδάστε το. Να περνάς καλά στη ζωή σου και να μην φοβάσαι. Ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Φόβος ότι θα σε απορρίψουν, ότι θα σε διώξουν από το σπίτι. Είναι απίστευτο πόση σκληρότητα μπορεί να υπάρξει σε μία οικογένεια. Αλλά μην το αφήσεις να σε σταματήσει. Διεκδίκησε το, σου ανήκει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ