H συνέντευξη του Serj Tankian μας κάνει αισιόδοξους για νέο άλμπουμ από τους System of a Down
News

H συνέντευξη του Serj Tankian μας κάνει αισιόδοξους για νέο άλμπουμ από τους System of a Down

Κάθε φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που οι System of a Down μαζεύονται για περιοδεία, η κουβέντα πάει στο αν θα γράψουν νέο άλμπουμ. Μην ξεχνάμε ότι φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τις τελευταίες τους δουλειές.

Κάθε φορά λοιπόν, ο πρώτος που έριχνε τις ελπίδες μας στο πηγάδι ήταν ο Serj Tankian που ανέλυε τα πάρα πολλά project και έλεγε ότι δεν υπάρχει χρόνος και θα δούμε στο μέλλον και άλλα τέτοια.

Αυτή τη φορά τα όσα είπε μας κάνουν αισιόδοξους. Μιλώντας στο Rollong Stone με αφορμή την περιοδεία τους Wake Up The Souls, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα νέου άλμπουμ.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης. Μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ.  

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ των System of a Down. Έχετε συζητήσει την πιθανότητα να γράψετε κάτι καινούργιο;

Έχει γίνει κουβέντα. Θα κάνουμε την περιοδεία, θα επιστρέψουμε και θα δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε. Θα δούμε αν έχουμε εγώ και ο Daron έχουμε τραγούδια που μπορούν να δουλέψουν για τους System. Είμαστε ανοιχτοί στο να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο που να μπορούμε να ανακοινώσουμε.

Εσύ προσωπικά έχει γράψει τραγούδια με τους System στο μυαλό;

Έχω μερικά που θα μπορούσαν να κάνουν για τους System. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μέχρι να τα ακούσουν τα υπόλοιπα παιδιά και να δούμε τι γνώμη έχουν.

Αυτή τη στιγμή έχω επικεντρωθεί σε ένα κινηματογραφικό soundtrack. Είναι για μια ταινία που μιλάει για τη γενοκτονία των Αρμενίων και έχει τίτλο 1915. Είναι ψυχολογικό θρίλερ και μια μοντέρνα ιστορία.

Ας επιστρέψουμε στο άλμπουμ των System, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί σας θα ήθελαν να ξέρουν σε τι στάδιο βρίσκεστε.

Θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν νέα. Πρώτα θα τα μάθουν αυτοί και μετά οι δημοσιογράφοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ