H μεγάλη επιστροφή που κανένας δεν περίμενε στο Game of Thrones
News

H μεγάλη επιστροφή που κανένας δεν περίμενε στο Game of Thrones

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το έκτο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of thrones καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Αρχικά να ομολογήσουμε ότι όπως και το υπόλοιπο internet έτσι και εμείς πέσαμε σε μεγάλη γκέλα τις προηγούμενες ημέρες. Την Κυριακή δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο «O George Martin καταρρίπτει μία μεγάλη θεωρία για το Game of Thrones».  Σε αυτό σας γράφαμε για το πρωτότυπο κείμενο του Martin για το A Dance With Dragons και το πώς με μία απλή σημείωση του κατέρριπτε τη θεωρία των αναγνωστών ότι ο χαρακτήρας Coldhands των βιβλίων είναι ο Μπέντζεν Σταρκ.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Coldhands που σώζει τον Μπραν και τη Μίρα από τους White Walkers.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποκαλύπτει κατευθείαν και την ταυτότητα του. Ποιος ήταν; Μα φυσικά ο Μπέντζεν Σταρκ!

20160525ep606publicitystill12001505351jpg-653560_765w

Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν η σειρά κάνει απλά του κεφαλιού της αφού έχει ξεμείνει από υλικό από τα βιβλία ή αν ο George Martin μας ρίχνει απλά στάχτη στα μάτια λέγοντας ότι ο Coldhands δεν είναι ο Μπέντζεν. Τεχνικά βέβαια και με βάση τα όσα αποκάλυψε ο χαρακτήρας στη σειρά, ο Μπέντζεν είναι περίπου νεκρός και τα παιδιά του δάσους τον βοήθησαν να πάρει τη μορφή που έχει τώρα.

Για όσους ακόμα προσπαθείτε να θυμηθείτε (έχουν περάσει και χρόνια) ποιος ήταν ο Μπέντζεν Σταρκ να πούμε απλά ότι τον είχαμε δει στην πρώτη σεζόν, είναι αδελφός του Νεντ, θείος του Τζον Σνόου και μέλος της νυχτερινής φρουράς. Είχε εξαφανιστεί όταν πήγε βόρεια του τείχους για ανίχνευση. Από τότε δεν μάθαμε ξανά νέα του.

Μέχρι την Κυριακή.

eab17085f7aad3c77007eb8f78ccb660

Στα βιβλία ο Coldhands εμφανίζεται πολύ νωρίτερα και είναι αυτός που βοηθά τον Σαμ και την Γκίλι να επιστρέψουν στο Castle Black, ενώ συναντά τον Μπραν και τη συντροφιά του κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του κορακιού με τα τρία μάτια.

Ο περισσότερος κόσμος πίστευε ότι αφού η σειρά δεν τον είχε αναφέρει μέχρι σήμερα θα τον άφηνε απ’ έξω αλλά τελικά τον παρουσίασε την στιγμή που κανένας δεν το περίμενε.

Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε και άλλους χαρακτήρες των βιβλίων που έχουν μείνει εκτός σειράς μέχρι σήμερα…

got606112315hsdsc16091jpg-d49403_765w

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ