H Disney υπερασπίζεται το Last Jedi: «Ένα Star Wars που δεν μοιάζει με κανένα άλλο»
News

H Disney υπερασπίζεται το Last Jedi: «Ένα Star Wars που δεν μοιάζει με κανένα άλλο»

Μπορεί να σάρωσε σε ολόκληρο τον κόσμο με πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων τις πρώτες ημέρες προβολής του και μπορεί οι κριτικές που το συνοδεύουν να είναι στην πλειονότητα τους αποθεωτικές, παρόλα αυτά υπάρχει ένα θέμα με το Last Jedi.

Έχει διχάσει τους οπαδούς του Star Wars ,με τα user reviews στο Rotten Tomatoes να βρίσκονται στο 56%, το χειρότερο σκορ από όλες τις ταινίες του franchise. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια, ακόμα και στην Ελλάδα και σας το γράψαμε από το Σάββατο αυτό. Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί ανάγκασε τη Disney να μιλήσει για το θέμα, κάτι που δεν συνηθίζει.

Με δήλωση του στο Deadline, o πρόεδρος κινηματογραφικής διανομής της εταιρείας, Dave Hollis, υπερασπίζεται την ταινία και τους δημιουργούς της τονίζοντας ότι το Last Jedi είναι φρέσκο και εντελώς διαφορετικό από ότι ίσως κάποιοι να περίμεναν.

«Ο Ράιαν Τζόνσον, το καστ των ηθοποιών και η LucasFilm, παρέδωσαν μία εμπειρία που εντελώς μέσα στο πνεύμα του Star Wars αλλά ταυτόχρονα αποτελεί κάτι φρέσκο, απροσδόκητο και νέο. Όλα αυτά κάνουν το Last Jedi μία Star Wars ταινία που δεν μοιάζει καμία άλλη, έχει κάνει τον κόσμο να μιλάει, να συζητά τα μυστήρια, αφού οι πληροφορίες είναι πολλές για να αφομοιωθούν γρήγορα. Το βλέπουμε αυτό ως απόλυτα θετικό και θα το βοηθήσει να έχει τρομερό word of mouth αλλά και επαναλαμβανόμενες θεάσεις από τον κόσμο». 

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τη δήλωση αφού είναι μία διπλωματική και καθαρά εταιρική προσέγγιση αλλά θα πούμε ότι βρίσκουμε την κουβέντα που έχει ανοίξει πάρα πολύ υπερβολική. Εμείς γουστάραμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: