H απίστευτη επιτυχία του Deadpool ανοίγει το δρόμο για περισσότερο αίμα, σεξ και μπινελίκια
Movies

H απίστευτη επιτυχία του Deadpool ανοίγει το δρόμο για περισσότερο αίμα, σεξ και μπινελίκια

Όλοι περίμεναν ότι το Deadpool θα κάνει καλό άνοιγμα στο box office. Οι υπολογισμοί το έφερναν στα επίπεδα των 65 εκατ. δολαρίων.

Και μετά ήρθε οι πραγματικές εισπράξεις και οι ουρές στους κινηματογράφους που έδωσαν στο Deadpool το καλύτερο τριήμερο Φεβρουαρίου όλων των εποχών και επίσης το καλύτερο «άνοιγμα» για ταινία με ένδειξη R-Rated. 135 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

Τι σημαίνει το R-Rated για την Αμερική; Ότι τα παιδιά κάτω των 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο. Ένα τεράστιο μέρος του κοινού των super-hero ταινιών δηλαδή είχε περιορισμένη πρόσβαση στους κινηματογράφους.

Και ο λόγος ήταν απλός. Πολύ αίμα, πολλά μπινελίκια και ένα σωρό σεξουαλικά υπονοούμενα.

Πολύς κόσμος εκτιμά ότι η επιτυχία της ταινίας οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός ότι ήταν ακατάλληλη αφού έδωσε στον κόσμο την υπόσχεση ότι δεν θα αυτό-λογοκριθεί για χάρη της προσβασιμότητας σε οικογένειες και παιδιά.

Και μετά από αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η κουβέντα για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα τα στούντιο σε τέτοιου τύπου περιπτώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένο από τέτοιες ζυμώσεις είναι μόνο το κοινό.

*Το Deadpool έρχεται και στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: