Η γυναίκα του Chris Cornell δεν πιστεύει ότι ήταν ηθελημένη αυτοκτονία ο τραγικός θάνατος του
News

Η γυναίκα του Chris Cornell δεν πιστεύει ότι ήταν ηθελημένη αυτοκτονία ο τραγικός θάνατος του

Με επίσημη ανακοίνωση της, η γυναίκα του Chris Cornell, Βίκυ Καραγιάννη, τονίζει ότι ο άντρας της είχε πάρει μετά τη συναυλία παραπάνω ηρεμιστικά χάπια και πιστεύει ότι αυτό έπαιξε ρόλο στη συμπεριφορά του.

Τα Ativan που είχε στην κατοχή του ο Cornell ήταν συνταγογραφημένα και όπως λέει η Βίκυ Καραγιάννη της είπε ο ίδιος ότι είχε πάρει παραπάνω ποσότητα και αυτό φάνηκε στον τρόπο που της μιλούσε μετά τη συναυλία.

O Chris Cornell βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Τετάρτης ενώ λίγες ώρες αργότερα η πρώτη ιατροδικαστική έρευνα έκανε λόγια για αυτοκτονία δια απαγχονισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

Χωρίς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνέβη με τον Chris και αν υπήρξαν ουσίες που έπαιξαν ρόλο στον θάνατο του.

Ο θάνατος του Chris είναι μια απώλεια που δεν σηκώνει λόγια και έχει δημιουργήσει ένα κενό στην καρδιά μου που δεν θα καλυφθεί ποτέ. Όπως όλοι όσοι τον ήξεραν σημείωσαν, ήταν ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας.

Όταν μιλήσαμε μετά τη συναυλία παρατήρησα ότι έχανε τα λόγια του. Ήταν διαφορετικός. Όταν μου είπε ότι μπορεί να πήρε ένα-δύο Ativan παραπάνω επικοινώνησα αμέσως με την ασφάλεια του ξενοδοχείου και ζήτησα να τσεκάρουν αν είναι καλά.

Αυτό που συνέβη είναι ανεξήγητο και ελπίζω ότι η περαιτέρω ιατρική έρευνα θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ξέρω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας και δεν θα τα πλήγωνε εσκεμμένα αφαιρώντας ο ίδιος τη ζωή του. Η αγάπη και υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους οπαδούς τους, τους φίλους του και την οικογένεια σημαίνει παρά πολλά για εμάς. Σας ευχαριστούμε για αυτό αλλά και για την κατανόηση του πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για εμάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ