Guardians of the Galaxy: Η τρίτη ταινία βάζει τέλος στην αγαπημένη ομάδα
News

Guardians of the Galaxy: Η τρίτη ταινία βάζει τέλος στην αγαπημένη ομάδα

Μία πενταετία έχει περάσει από την δεύτερη ταινία των Guardians of the Galaxy και στο μεταξύ τους είδαμε φυσικά στις δύο ταινίες των Avengers. Από τότε το πρότζεκτ της τρίτης ταινίας καθυστέρησε πολύ, αφού είχαμε τα θέματα με τον James Gunn που απολύθηκε και επέστρεψε και πλέον κοιτάμε στο 2023 όταν αναμένεται η τρίτη ταινία.

Και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που που θα δούμε στη οθόνη την αγαπημένη ομάδα χαρακτήρων.

«Αυτό είναι το τέλος για εμάς, η τελευταία φορά που το κοινό θα δει αυτή την ομάδα των Guardians. Είναι μεγάλο πρότζεκτ, τόσο μεγάλο και σκοτεινό και διαφορετικό από αυτό που ίσως να περιμένει ο κόσμος» τόνισε ο Gunn μιλώντας στο podcast του Deadline.

«Θέλω να είμαι αληθινός προς τους χαρακτήρες, την ιστορία και να δώσω στο κοινό την κατάληξη που αρμόζει σε αυτή την πορεία. Αυτό είναι λίγο τρομακτικό. Κάνω το καλύτερο που μπορώ, γιατί ξέρω ότι συνήθως οι τρίτες ταινίες μία τριλογίας δεν είναι καλές. Όχι πάντα όμως» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Αν θέλουμε βέβαια να ερμηνεύουμε τα λεγόμενα του, μπορούμε να σταθούμε στο γεγονός ότι μιλάει για το τέλος της συγκεκριμένης ομάδας και όχι απαραίτητα για τους Guardians γενικότερα, αφού το franchise θα μπορεί να συνεχιστεί με άλλα μέλη. Καταλαβαίνουμε πάντως ότι σίγουρα θα υπάρχουν απώλειες.

Η επίσημη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 5 Μαΐου του 2023, ενώ τον Δεκέμβριο θα προηγηθεί ένα holiday special στο Disney Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=4UUIC4wC4WU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ