Γονείς θέλουν να διώξουν τη διευθύντρια σχολείου που είναι φανατική οπαδός των Iron Maiden
News

Γονείς θέλουν να διώξουν τη διευθύντρια σχολείου που είναι φανατική οπαδός των Iron Maiden

Η Sharon Burns είναι διευθύντρια λυκείου στο Οντάριο και τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο των γονιών που μαζεύουν υπογραφές για να τη διώξουν.

Η Sharon είναι οπαδός των Iron Maiden και συχνά ανεβάζει εικόνες με σύμβολα του συγκροτήματος στους λογαριασμούς της στα Social Media που μάλιστα έχουν πάνω το όνομα του σχολείου.

Επειδή στην αρχή το θέμα είχε κυκλοφορήσει ως προσπάθεια των γονιών να τη διώξουν επειδή ακούει Iron Maiden, στην κεντρική σελίδα της συλλογής υπογραφών προχωρούν σε διευκρινίσεις και τονίζουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος, αλλά η δημόσια προβολή σατανιστικών συμβόλων, όπως τα αποκαλούν και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν ο λογαριασμός ήταν προσωπικός και της και ιδιωτικός.

Παραθέτουν μάλιστα φωτογραφία που κάνει το devil’s horns και άλλη μία που κάτω από ένα κουκλάκι των Iron Maiden έχει κυκλώσει με καρδούλα το 666. Με ένα πρόχειρο ρεπορτάζ που κάναμε πάντως, ψαχουλεύοντας τον λογαριασμό στο instagram διαπιστώσαμε ότι οι φωτογραφίες έχουν κατέβει.

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει 309 άνθρωποι ζητώντας τη μετάθεση της σε άλλο σχολείο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ