Πίσω στις σπηλιές σας! Γυρίζει ο Undertaker!
News

Πίσω στις σπηλιές σας! Γυρίζει ο Undertaker!

Να μείνουν παρακαλώ όσοι παρακολουθούν  WWE. Ευχαριστώ!

Εδώ και μήνες το WWE εξέταζε το σενάριο να θέσει αντιμέτωπο τον Bray Wyatt με τον Undertaker. Γι αυτό και υποστήκαμε όλο αυτό τον καιρό την υπερβολική προώθηση του Wyatt και τις ακατανόητες νίκες του επί του Dean Ambrose (τον οποίο το Rock is Dead λατρεύει σαν βασιλιά).

Το παραπάνω σενάριο βέβαια θα γινόταν εφικτό μόνο αν ο Undertaker ήταν σε θέση να αγωνιστεί, αφού να θυμίσουμε ότι έχει να εμφανιστεί από την περσινή βαριά κι ασήκωτη ήττα από τον Brock Lesnar που του έσπασε το αήττητο σερί στη Wrestlemania.

Τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι το ματς έχει κλειδώσει αφού ο Bray Wyatt προκαλεί ανοιχτά τον Undertaker στα πρόμο του, με αποκορύφωμα το pay per view του Fast Lane όπου εμφανίστηκε υπό τους ήχους του χαρακτηριστικότατου theme του Taker.

O Undertaker όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση και το επικρατέστερο σενάριο ήταν ότι θα τον βλέπαμε κατευθείαν στη Wrestlemania.

ΟΜΩΣ!

Στο Smackdown της Πέμπτης ο Wyatt πήρε στην κατοχή του την τεφροδόχο του Undertaker και το WWE στο επίσημο site του αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε τη Δευτέρα στο RAW.

Σταυρώνουμε δάχτυλα λοιπόν ελπίζουμε και περιμένουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: