Γιοακίν Φίνιξ: Από τον Joker στον Ναπολέων

Roxx |
joaquin phoenix

20 χρονιά μετά τη συνεργασία τους στον «Μονομάχο», Ρίντλεϊ Σκοτ και Γιοακίν Φίνιξ θα βρεθούν ξανά για να φέρουν στη μεγάλη οθόνη ένα ιστορικό δράμα για τη ζωή Ναπολέοντα.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι Kitbag και θα καταγράψει τη ζωή του Γάλλου Στρατηγού και την αδίστακτη άνοδο του μέχρι τη θέση του Αυτοκράτορα μέσα από το πρίσμα της γεμάτης ταραχές σχέσης του με την γυναίκα του, Ζοζεφίν.



Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όμως η ταινία θα αργήσει ακόμα να μπει στο στάδιο της παραγωγής, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2021.

Ο Γιοακίν Φίνιξ έρχεται φυσικά από το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο Joker, ενώ η φημολογία τον θέλει να επιστρέφει μαζί με τον Τοντ Φίλπς για τουλάχιστον ένα σίκουελ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ από την πλευρά του παραμένει πολύασχολος παρά την πανδημία, αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του The Last Duel με τους Ανταμ Ντράιβερ, Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, ενώ στις αρχές του 2021 θα γυρίσει το Gucci με τη Lady Gaga και τους Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάρεντ Λίτο ενώ θα συνεργαστεί ξανά με τον Άνταμ Ντράιβερ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ