Γιατί κόπηκαν οι περισσότερες σκηνές του Joker από το Suicide Squad;
News

Γιατί κόπηκαν οι περισσότερες σκηνές του Joker από το Suicide Squad;

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με το Suicide Squad έτσι όπως το περιμέναμε. Ναι, η ταινία έκανε συντριπτικό ρεκόρ Αυγούστου, αφού στο πρώτο της τριήμερο έφτασε τα 135 εκατομμύρια δολάρια, όμως τα σχόλια και οι κριτικές απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν συμπαθητικά.

Μάλλον προς το αρνητικό πάνε.

Και μία πολύ δημοφιλής ασχολία τις τελευταίες ημέρες σε μεγάλα site του εξωτερικού είναι το γλέντι στον Jared Leto. Όταν ξεκίνησε το promotion της ταινίας όλοι πιστεύαμε ότι ο Joker θα έχει κεντρικό ρόλο σε αυτή. Αυτό μας είχαν κάνει να πιστέψουμε οι δημιουργοί της, ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός μιλούσε συνέχεια για τον ρόλο του και για το πως τον προσέγγισε. Οι ιστορίες από τα γυρίσματα που τον ήθελαν να είναι συνέχεια οn character και να στέλνει παράξενα… δώρα στους συμπρωταγωνιστές του (όπως χρησιμοποιημένα προφυλακτικά) πήραν μεγάλη προβολή.

Και τελικά ο Joker εμφανίζεται στο Suicide Squad για λιγότερο από δέκα λεπτά, ενώ οι περισσότερες σκηνές που έχουμε δει στα trailer δεν υπάρχουν στην ταινία.

Ο Leto δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το υλικό του που έχει κοπεί θα μπορούσε να φτιάξει μια ξεχωριστή ταινία, αλλά οι περισσότερες κριτικές και οι άνθρωποι που έχουν δει την ταινία συγκλίνουν στην άποψη ότι ο ρόλος του ως Joker μόνο επιτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το αντίθετο μάλιστα.

Τώρα, εμείς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη αφού η ταινία θα έρθει στην Ελλάδα στις 25 Αυγούστου, αλλά μπορούμε να ακούσουμε τη Μάργκοτ Ρόμπι να εξηγεί γιατί κόπηκαν οι σκηνές του Joker από την τελική μορφή του Suicide Squad.

Υπήρχε μεγάλο μέρος από τo παρελθόν μας (σσ. της Harley Quinn με τον Joker). Πιθανότατα συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να επικεντρωθούν στην κεντρική πλοκή και να εξηγήσουν τη θέση της Enchantress. Έτσι δεν συμπεριέλαβαν τις σκηνές αυτές για να μην μπερδέψουν το κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ