Γιατί δεν έχει ανανεωθεί ακόμα για δεύτερη σεζόν το Westworld;
News

Γιατί δεν έχει ανανεωθεί ακόμα για δεύτερη σεζόν το Westworld;

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το Westworld του HBO που έχει καταφέρει στα τέσσερα πρώτα του επεισόδια να μας τραβήξει στον κόσμο και να μας δημιουργήσει ένα σωρό απορίες.

Η σειρά έκανε την υψηλότερη τηλεθέαση πρεμιέρας για το HBO μετά από περίπου τρία χρόνια και οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι εξαιρετικές μέχρι στιγμής και δεν περιορίστηκαν μόνο στον πιλότο.

Μία μικρή λεπτομέρεια όμως. Αν και οι δημιουργοί έχουν πει από την αρχή της σειράς ότι έχουν φτιάξει ένα πλάνο για πέντε σεζόν το HBO δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ανανέωση της για την επόμενη χρονιά κάτι που κάνει συνήθως νωρίτερα μέσα στην κάθε σεζόν.

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο διευθυντής προγραμματισμού του καναλιού Casey Bloys και η απάντηση του ήταν η εξής:

Θέλω να έχω μία πιο πλήρη εικόνα της τηλεθέασης. Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Οι δημιουργοί θα μας μιλήσουν για το πως φαντάζονται τη δεύτερη σεζόν σύντομα. Αυτή τη στιγμή όμως όλα δείχνουν πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους.

Εμείς να πούμε απλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν η σειρά, απλά όλοι στο HBO είναι πλέον πιο προσεκτικοί μετά το φιάσκο με το Vinyl ου ανανεώθηκε μετά την πρεμιέρα του και μετά το τέλος της σεζόν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί τελικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: