Για κάποιο λόγο οι Blind Guardian έβγαλαν ανακοίνωση για το «ντου» στο Καπιτώλιο
News

Για κάποιο λόγο οι Blind Guardian έβγαλαν ανακοίνωση για το «ντου» στο Καπιτώλιο

O Jon Scaffer των Iced Earth ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο «ντου» που έγινε στο Καπιτώλιο στα μέσα της εβδομάδας και είχε ως απολογισμό πέντε νεκρούς και δεκάδες συλλήψεις. To αφεντικό των Iced Earth βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού καταζητείται από την αστυνομία της Ουάσιγκτον και το FBI.

Ο παλιός συνεργάτης του στη μπάντα, Tim Ripper Owens, έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα λέγοντας ότι θεωρεί «τρελό» αυτό που έκανε και πως δεν είχε συζητήσει ποτέ μαζί του για πολιτική. Θα είχε σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι σκέφτεται και ο Hansi Kürsch που μαζί με τον Scaffer αποτελούν τους Demons & Wizards, αλλά αντί για μία προσωπική δήλωση που θα είχε κάποιο ενδιαφέρον, έχουμε για κάποιο λόγο μία επίσημη ανακοίνωση των Blind Guardian που και αυτή είναι εντελώς διπλωματική.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και ο σκέψεις μας είναι στους συγγενείς αυτών που έχασαν τη ζωή τους. Στεκόμαστε μακριά από κάθε είδους βία είτε αυτή στρέφεται κατά θεσμών είτε κατά ατόμων. Τα γεγονότα θα ερευνηθούν εξονυχιστικά και οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ζητάμε την κατανόηση σας αφού σε αυτή την κατάσταση που εξελίσσεται συνεχώς δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο προς το παρόν». 

Μάλιστα. Για ποιο λόγο θα πρέπει να τοποθετείται μία γερμανική metal μπάντα για τα όσα συνέβησαν στην Αμερική είναι εντελώς ακατανόητο, όσο και το γεγονός ότι μας ζητούν την κατανόηση μας που προς το παρόν δεν θα κάνουν άλλο σχόλιο. Δεν πειράζει παιδιά, καταλαβαίνουμε. Αν αυτό που βγήκε ως ανακοίνωση ήταν μία προσωπική δήλωση του Hansi, τότε θα κάναμε μία εντελώς διαφορετική κουβέντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ