Για κάποιο λόγο το βρετανικό Metal Hammer θεωρεί το S & M των Metallica καλύτερο από το Black Album
News

Για κάποιο λόγο το βρετανικό Metal Hammer θεωρεί το S & M των Metallica καλύτερο από το Black Album

Ξέρετε πως έχει ιστορία με τις λίστες. Κάποιος τις δημοσιεύει και μετά όλοι οι υπόλοιποι διαφωνούν με αυτές. Άλλος λέει το μακρύ του και το κοντό του, άλλος έχει επιχειρήματα, ένας άλλος ρίχνει μπινελίκια ένας κάπου υπάρχει και ένας που τρώει πατατάκια και διασκεδάζει με τη διαμάχη.

Το βρετανικό Metal Hammer, δημοσίευσε λοιπόν μία λίστα που βάζει σε σειρά τα άλμπουμ των Metallica. Συμπεριλαμβάνει σε αυτά και το Lulu και το Garage Inc αλλά και το S &M.

Και ενώ δεν μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι στην τελευταία θέση είναι το Lulu με το St. Anger στην προτελευταία και φυσικά το Master of Puppets στην κορυφή, γουρλώνουμε το βλέμμα βλέποντας το S&M πάνω από το Black Album.

Αυτή είναι η λίστα:

12) Lulu (2011)
11) St. Anger (2003)
10) Reload (1997)
9) Garage, Inc. (1998)
8) Death Magnetic (2008)
7) Load (1996)
6) The Black Album (1991)
5) S&M (1999)
4) Kill ‘Em All (1983)
3) …And Justice For All (1988)
2) Ride The Lightning (1984)
1) Master Of Puppets (1986)

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό όταν φτιάχνεις μία λίστα, κάτι που θα δημιουργήσει τζέρτζελο, θα καταλαβαίναμε αν ήταν πάνω από το Load για κάποιους, αλλά θεωρούμε αδύνατο να μαζεύτηκαν δέκα άτομα σε ένα δωμάτιο και η πλειοψηφία να συμφώνησε ότι το live των Metallica με τη συμφωνική είναι καλύτερο από το Black Album.

Εσείς τι λέτε; Γουστάρετε συμφωνική περισσότερο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: