Για κάποιο λόγο ο Batman κάνει sex με το Batgirl στην ταινία του Killing Joke
News

Για κάποιο λόγο ο Batman κάνει sex με το Batgirl στην ταινία του Killing Joke

Το Killing Joke είναι μία από τις πιο θρυλικές ιστορίες του Batman. Κυκλοφόρησε το 1988 και έχει μείνει στην ιστορία γιατί παρουσιάζει το πώς ο Joker έφτασε να γίνει αυτός που είναι.

Το graphic novel που έχει την υπογραφή του Alan Moore καταγράφει την προσπάθεια του Joker να οδηγήσει τον Jim Gordon στην τρέλα, ενώ ο Batman κάνει ότι μπορεί για να τον σταματήσει.

Βλέπουμε επίσης την επίθεση του Joker στην Barbara Gordon (Batgirl), όπου την πυροβολεί και την αφήνει παράλυτη. Όλα αυτά έφεραν μεγάλες αλλαγές στη συνέχεια των ιστοριών του Batman.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Σε λίγες ημέρες θα γίνει διαθέσιμη η animation μεταφορά του Killing Joke που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Comic Con.

Τον Joker υποδύεται για μία ακόμη φορά ο Μαρκ Χάμιλ και τον Batman ο Kevin Conroy.

1200

Έχει γίνει όμως ένας μικρός χαμός αυτές τις μέρες μετά την πρώτη προβολή τις ταινίας. Και αυτό γιατί για να μπορέσουν να φτάσουν στην επιθυμητή διάρκεια, οι δημιουργοί έχουν προσθέσει στο πρώτο μισό πάρα πολλά πράγματα που δεν υπήρχαν στο graphic novel.

Και η σκηνή που έχει συζητηθεί περισσότερο δεν είναι άλλη από αυτή όπου ο Batman κάνει sex με το Batgirl…

Με αυτό τον τρόπο οι δημιουργοί της ταινίας τόνισαν ότι ήθελαν να δέσουν πιο πολύ τον Batman με την Barbara Gordon έτσι ώστε όταν ο Joker της επιτίθεται και την αφήνει ανάπηρη να υπάρξει μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση.

Το πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες ιστορίες, ο σκοτεινός ιππότης είναι περισσότερο κάτι σαν πατρική φιγούρα προς το Batgirl και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ερωτικό στοιχείο.

Περισσότερα συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε όταν θα δούμε το Killing Joke.

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en-gb”><p lang=”en” dir=”ltr”>idk how to feel about this <a href=”https://t.co/gsBGHsYet5″>pic.twitter.com/gsBGHsYet5</a></p>&mdash; ☕ (@AcroNite7) <a href=”https://twitter.com/AcroNite7/status/756542233424388096″>22 July 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ