Για κάποιο λόγο η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού θα γίνει σειρά!

Roxx |

Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας και όποιος έχει αντίρρηση για αυτό του δίνουμε ραντεβού στην άκρη της πόλης το ξημέρωμα για να λύσουμε τις διαφορές μας. Να έχετε και ότι όπλο θέλετε. Εμείς θα κρατάμε μυγοσκοτώστρα.

Μιλάμε για το Eternal Sunshine of The Spotless Mind του 2004 που είχε για πρωταγωνιστές τους Τζιμ Κάρεϊ και Κέιτ Γουίνστερ σε δύο από τους καλύτερους ρόλους που έχουν υποδυθεί.

Η μόδα των τελευταίων ετών θέλει πολλές γνωστές ταινίες να μετατρέπονται σε τηλεοπτικές σειρές, άλλες φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα (Fargo) και άλλες με όχι και τόσο (Minority Report ανάμεσα σε πολλά άλλα), έτσι σύμφωνα με το Hollywood Reporter βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της μεταφοράς της ταινίας του Μισέλ Γκοντρί.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία που έχει παρουσιάσει τα True Detective και Mr Robot και ακόμα δεν ξέρουμε ποιο κανάλι θα την πάρει, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Τσάρλι Κάουφμαν που είχε υπογράψει το σενάριο της ταινίας δεν θα εμπλακεί. Κρίμα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ