George Martin στον Stephen King: «Πως στο διάολο γράφεις τόσο γρήγορα;»
News

George Martin στον Stephen King: «Πως στο διάολο γράφεις τόσο γρήγορα;»

Συνάντηση γιγάντων το βράδυ της Πέμπτης αφού στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης στην Αλμπουκέρκι ο George RR Martin έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Stephen King και μάλιστα του πήρε κάτι σαν συνέντευξη! Δεν υπάρχει βίντεο ακόμα από το event αν και φανταζόμαστε ότι θα έχουμε σύντομα αλλά άνθρωποι που ήταν εκεί μετέφεραν έναν χαρακτηριστικό διάλογο.

Ο Stephen King είπε στον Martin ότι υπάρχει χρόνος για μία ακόμα ερώτηση.  «Πως στο διάολο γράφεις τόσο γρήγορα; Εγώ μέσα σε έξι μήνες έγραψα με το ζόρι τρία κεφάλαια και εσύ έγραψες τρία βιβλία» είπε ο George Martin.

Ο Stephen King απάντησε ότι γράφει κάθε μέρα και απαιτεί από τον εαυτό του τουλάχιστον έξι σελίδες. Ο Martin φάνηκε να εντυπωσιάζεται από την απάντηση.

Απάντησε: «Πάντα γράφεις έξι σελίδες; Δεν κολλάς; Δεν σηκώνεσαι να πας να φέρεις τα γράμματα και να σκεφτείς ότι μπορεί να μην έχεις ταλέντο και έπρεπε να γίνει υδραυλικός;»

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Stephen King, End of Watch, που αποτελεί το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του Mr Mercedes.

Ο George RR Martin αυτή την εποχή θεωρητικά βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της συγγραφής του έκτου βιβλίου του A Song of Ice And Fire με το Game of Thrones που βασίζεται στα βιβλία να έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα γεγονότα του Martin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ