George Martin για το επόμενο βιβλίο: «Δεν έχει τελειώσει, συνεχίζω να γράφω»
News

George Martin για το επόμενο βιβλίο: «Δεν έχει τελειώσει, συνεχίζω να γράφω»

Ενώ κοντεύουμε να συμπληρώσουμε δεκαετία από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του A Song of Ice and Fire, ο George RR Martin που έχει χάσει όλα τα deadline που είχε βάλει ο ίδιος στον εαυτό του, έκανε μία ενημέρωση μέσα από το προσωπικό του site για την πορεία του νέου βιβλίου.

Όχι φυσικά, το Winds of Winter δεν είναι έτοιμο και αν καταλαβαίνουμε καλά δεν βρίσκεται και στην τελική ευθεία.

«Συγγνώμη, αλλά δεν έχει τελειώσει, αλλά πλησιάζω. Είναι μεγάλο βιβλίο. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Γράφω ένα κεφάλαιο τη φορά, μία σελίδα τη φορά, μία παράγραφο τη φορά, μία λέξη τη φορά. Είναι ο μόνος τρόπος. Και κάποιες φορές κάνω διορθώσεις» αναφέρει ο συγγραφέας χωρίς όμως να δίνει κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του βιβλίου.

«Τον Ιούνιο και τον ιούλιο είχα πάρει φόρα και τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά από τον Αύγουστο και μετά κάποια πράγματα με καθυστέρησαν. Τελευταία έχω αρχίσει και ανεβάζω πάλι ρυθμούς» τονίζει ενώ κάνει αναφορά και στα τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Για το House of Dragon έχει καλά νέα αφού μας λέει ότι όλα προχωρούν κανονικά και το κάστινγκ συνεχίζεται, αλλά όλα τα υπόλοιπα που αφορούν ιστορίες του Γουέστερος μοιάζουν να έχουν κολλήσει.

To Dance of The Dragons κυκλοφόρησε πίσω στον Ιούλιο του 2011, λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα του Game of Thrones. Από τότε η σειρά είχε συνολικά οκτώ κύκλους και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019 και το έκτος βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θυμίζουμε ότι μετά τo Winds of Winter ο George RR Martin έχει στο πρόγραμμα το A Dream of Spring που θα ολοκληρώσει την ιστορία, αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα που θα αργήσουμε πολύ να κάνουμε.


Διαβάστε ακόμα: 

Marvel: O Star Lord «έκλεισε» στη νέα ταινία του Thor

Καρφιά του Ντέιβιντ Φίντσερ για το Joker: Προδοσία για τους ψυχικά ασθενείς

Και ο Σιλβεστερ Σταλόνε στο νέο Suicide Squad

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ