Το Game of Thrones θα συνεχιστεί και χωρίς έτοιμο υλικό από τα βιβλία
Game of thrones

Το Game of Thrones θα συνεχιστεί και χωρίς έτοιμο υλικό από τα βιβλία

Η αυξανόμενη ανησυχία την τηλεθεατών του Game of Thrones που είναι ταυτόχρονα και αναγνώστες του A song of Ice and fire, επικεντρώνεται στο γεγονός ότι η σειρά θα μείνει χωρίς υλικό, αφού λογικά ο George R.R. Martin δεν θα έχει προλάβει να ολοκληρώσει το έκτο και το έβδομο βιβλίο.

Αυτούς τους φόβους καθησύχασε ο Michael Lombardo, υπεύθυνος προγραμματισμού του HBO.

«Δεν συνεχίζουμε μόνοι μας, τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη σεζόν. Όπως και να χει όμως ο George είναι ζωτικό κομμάτι της δημιουργικής ομάδας, έτσι ο επόμενος κύκλος φτιάχνεται με στενή συνεργασία. Σίγουρα μετά την πέμπτη σεζόν θα πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις μαζί του. Το βιβλίο δεν είναι έτοιμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά είμαστε συνεχώς σε συζητήσεις μαζί του. Δεν ανησυχούμε καθόλου».

Από την τοποθέτηση του Lombardo κρατάμε δύο πράγματα. Πρώτον, η επόμενη σεζόν πιθανότατα θα περιλαμβάνει υλικό από το τέταρτο και το πέμπτο βιβλίο, αφού είναι ξεκάθαρο από την τοποθέτηση του ότι τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τους φτάνουν για μία σεζόν.

Και δεύτερον ότι δεν αποκλείεται από εκείνο το σημείο και μετά, να δούμε στη σειρά πράγματα που δεν θα έχουν δημοσιευθεί ακόμα στα βιβλία.

Πάντως ο Michael Lombardo τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η σειρά να ολοκληρωθεί σε δύο σεζόν ακόμα, οπότε μιλάμε τουλάχιστον για τρεις, ενώ απέκλεισε προς το παρόν τη δημιουργία ταινίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ